Omsorgsgiver skriver:
Hvad er det for en dessert? 
Chokoladekage med flydende kerne

Til 2 pers:
75 g god, bitter chokolade - helst over 70%.
1,5 past. æg.
75 g smør i tern, stuetemp.
65 g sukker.
20 g mel.
Du skal bruge 2 ramakiner, dem man også laver creme brüle (staves?) i. De fås som regel billigt i føtex, bilka, Super Best

Smelt chokolade over vandbad, ved svag varme.
Pisk æg og sukker, til det bliver luftigt og hvidt.
Tilsæt smøren i den varme chokolade, og lad det smelte ned i chokoladen.
Når smøret er smeltet i chokoladen, hæld chokoladen over i skålen med æg. Vend det rundt med en dejskraber. Sigt mel over og vend rundt igen

Smør ramakinerne godt med smør og drys med mel eller sukker.
Ovnen skal være 180 grader (varmluft), og så skal de have ca. 13 min. Men det er lidt forskelligt. Vil man ikke have at kernen er alt for flydende, så giv den et par minutter mere.
Det er virkelig nemt og smager godt

Vi plejer at få vanilleis og jordbærsauce (blendet jordbær, evt. lidt sukker)
Anmeld