Har vist aldrig smagt kartoffelfondant?
Er det nemt at lave? 
Deter lidt mere avanceret, men heller ikke sindsygt svært at lave. Jeg plejer at bruge denne opskrift, og den kan bare ikke gå galt. 
Kartoffelfondant:
5-6 Store bage kartoffler
250g smør
Halv hoved hvidløg
Et par kviste timian
Olivenolie
Skær de ønskede former ud af kartoflerne og kog dem 10 min i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem stå og dampe lidt af, pensel derefter den ene side med olivenolie og sæt dem med olie siden nedad på en knald-varm grillpande. når kartoflerne har taget farve vendes de 90 grader til de har taget farve på den anden led også.
smør smeltes med hvidløg og timian, kartoflerne koges i smørret i 30 min. de kan nu gemmes i køleskabet til de skal serveres og varmes i ovnen ved 225 grader.
hele opskriften på min foreslåede menu kan ses her: http://smagforkraes.blogspot.dk/2012/02/langtidsstegt-oksefilet-med.html
Anmeld