Team Putte skriver:
Selvfølgelig 
Frugtmousse (Til indeni kagen)
300 gram valgfrie frosne bær/frugt
¼ l piskefløde
4 blade husblas
Kog frugten i min 5 min (kan med fordel blendes, moses med gaffel eller sies før brug.) og stil til afkøling
Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.
Varm en skefuld frugt op i en gryde, smelt husblassen heri og vend det tilbage i resten af frugtmassen.
Vend frugtmassen i flødeskummen og stil på køl 30-60 min.
Pisk moussen igennem før udsmøring på kagen.
Opskriften svarer til et lag mousse i en lagkage.
Chokoladesmørcreme (Til opsmøring af kagen, under marcipanen/fondanten)
200 gram mørkchokolade
4 past. æggeblommer
60 gram flormelis
100 gram usaltet smør (Jeg bruger dog bakkedal smørbar da saltindholdet ikke er så højt)
Smelt chokoladen over vandbad.
Pisk æggeblommer luftige med flormelis og pisk smørret i.
Pisk chokoladen i til massen er ensartet og stil på køl i ca. 30 min.
Smør kagen op med smørcreme, først et tyndt lag på siderne, stil på køl og så dækkes hele kagen af et ensartet lag og kagen overtrækkes.
Opskriften svarer til opsmøring af en lagkage.
Uha det lyder jo næsten for nemt til at være sandt! De kommer prompte i min nyindkøbte kage opskrifts bog!! Og mange tak!! Vh stine