Cars kage(r)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6. november 2012

Zafir

Mega cool

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. november 2012

Team Putte

Benjamins'mor skriver:

Hvor fint!

Min søn elsker biler!



Hehe hvor hyggeligt! Tror det er en generel drengeting

Anmeld

6. november 2012

Team Putte

Zafir skriver:

Mega cool



Anmeld

6. november 2012

Team Putte

HeidiØ skriver:



Ej, den er bare VILDT flot!! Rigtig godt arbejde!!



Tusind tak

Anmeld

6. november 2012

Team Putte

Storms-Mor skriver:



ihh hvor er den FLOT - min dreng vil blive SÅ glad også



Det var oz skægt at se william da han så den.. Boller? Nej glem det! Han skulle have kage

Anmeld

6. november 2012

Moar2011

Team Putte skriver:



Det var oz skægt at se william da han så den.. Boller? Nej glem det! Han skulle have kage



hihi hvor søøødt..

Anmeld

6. november 2012

Team Putte

Storms-Mor skriver:



hihi hvor søøødt..



Jah så det var besværet værd

Anmeld

6. november 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Team Putte skriver:



Selvfølgelig

 

Frugtmousse (Til indeni kagen)

300 gram valgfrie frosne bær/frugt

¼ l piskefløde

4 blade husblas

Kog frugten i min 5 min (kan med fordel blendes, moses med gaffel eller sies før brug.) og stil til afkøling

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.

Varm en skefuld frugt op i en gryde, smelt husblassen heri og vend det tilbage i resten af frugtmassen.

Vend frugtmassen i flødeskummen og stil på køl 30-60 min.

Pisk moussen igennem før udsmøring på kagen.

Opskriften svarer til et lag mousse i en lagkage.

 

Chokoladesmørcreme (Til opsmøring af kagen, under marcipanen/fondanten)

200 gram mørkchokolade

4 past. æggeblommer

60 gram flormelis

100 gram usaltet smør (Jeg bruger dog bakkedal smørbar da saltindholdet ikke er så højt)

Smelt chokoladen over vandbad.

Pisk æggeblommer luftige med flormelis og pisk smørret i.

Pisk chokoladen i til massen er ensartet og stil på køl i ca. 30 min.

Smør kagen op med smørcreme, først et tyndt lag på siderne, stil på køl og så dækkes hele kagen af et ensartet lag og kagen overtrækkes.

Opskriften svarer til opsmøring af en lagkage.



Uha det lyder jo næsten for nemt til at være sandt! De kommer prompte i min nyindkøbte kage opskrifts bog!! Og mange tak!! Vh stine

Anmeld

6. november 2012

Team Putte

StineW79 skriver:



Uha det lyder jo næsten for nemt til at være sandt! De kommer prompte i min nyindkøbte kage opskrifts bog!! Og mange tak!! Vh stine



Så lidt

 

Smørcremen vil jeg dog kun bruge som top på cupcakes eller som opsmøring af kage.. Jeg ville ik ligge den som et lag i kagen

Anmeld

6. november 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79
Team Putte skriver:



Så lidt

 

Smørcremen vil jeg dog kun bruge som top på cupcakes eller som opsmøring af kage.. Jeg ville ik ligge den som et lag i kagen



Det er også som opsmørings crem jeg vil bruge den! Den jeg før har brugt, er ligesom fugtet igennem fondanten, så det har svedt lidt!! Den smager godt, men det er lidt synd for kagens udseende. Vh stine

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.