AalborgPigen skriver:
Jeg har faktisk tænkt på tapas..
Men hvad kunne jeg lave ? 
Her er nogle af de ting vi varierer mellem når vi laver tapas. Man kan jo sammensætte som man har lyst til 
lakseroulade (spinat/æggedej, flødeost og laks)
Tigerrejer lynstegt i hvidløg og persille
De der små tørre brød toast med laks, cremefraice og rogn
let kogte grønne asparges vendt i citron, olivenolie og lidt salt (serveres kolde el. lune)
tun mousse
dadler i bacon ( mange, da de er favoritter)
Sauterede grøntsager (kan laves efter årstiden eller så det passer til kødet)
Smørstegte små kartofler
fyldte champignoner
Oksesmåkød stegt med løg, peberfrugt og gulerødder
hvedeklid salat
filodej ruller m. hakket oksekød, revet gulerød, squash og aubergine
appelsin- og fenikelsalat
agurkestykker med humus på toppen
broccolisalat
kyllinge stykker marineret i citron
salat af agurk, rabarber og vaniliesalat
Lyder underligt, men smager super godt 
Rødkålssalat m. kanel, appelsin og valnødder (jul på en anderledes måde.
Vi serverer altid med godt brød, pesto og oliventapenade(staves)
Der var ihvertfald lidt forskellige ideer 