Er det til frokost eller middag?
Til frokost kan man jo lave en alm. julefrokost med brød med pålæg til: fx fisk til forret, laks sild o.l. og så lun leverpostej med champignon og bacon, frikadeller, evt. noget lunt kød fx mørbradbøffer i lækker sovs, and, flæskesteg, lam eller lignende, en enkelt salat og så ellers et lille ostebord med lidt frugt til, til dessert. Du kan lave en sådan frokost til sammenskudsgilde, dvs du uddeler opgaver til hvad hver skal have med, hvis pengene er små!
Hvis det er til varm mad/middag, kan du lave and, kalkun, flæskesteg med rødkål og hvide/brune kartofler og sovs til, eller glaseret skinke med stuvet spinat og sødt/surt til og rødkål og brune/hvide kartofler. Til dessert kan du lave risalamande med mandel/nødegave, eller fx hjemmelavet is.

Det er det der plejer at hører til vores jul. Ikke alt sammen, men det er hvad de forskellige i vores familie serverer.
En god suppe til natmad er heller ikke ad vejen!
Anmeld