Dessert til mange?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

10. oktober 2012

Muffin_girl

Ploffer skriver:



http://www.isabellasmith.com/blog/?p=632

Jeg brugte 2 blade husblas pr. 5 dl fløde og den blev perfekt og fløjlsblød

Og husk at koge hindbærrene et par minutter



Uhmm det må  jeg lave til lillebrors konfirmation

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. oktober 2012

Ploffer

AnnaKJ skriver:



Ja for har ikke noget så jeg kan lave 50 enkelte portioner



Jeg købte engangs hvidvinsglas

Koster ikke ret meget og så faktisk ret fint ud

Men jeg tror altså også godt det kan laves i skåle

Anmeld

10. oktober 2012

Ploffer

AalborgPigen skriver:



Uhmm det må  jeg lave til lillebrors konfirmation



Det er altså også virkelig lækkert

Anmeld

10. oktober 2012

TTM

AnnaKJ skriver:

Vi holder barnedåb på lørdag, og i den forbindelse skal vi have et stort dessert bord.
Men mangler en dessert som man kan lave meget af - og som ikke er en kage, som vi kender den

Et eller andet lækkert som man kan lave til ca. 50 personer - har I nogle gode råd?



Hvad med tiramisu?

Jeg lavede den til min søns barnedåb (og når vi ellers skal hygge samt anden festlig anledning)

Den kan snildt laves dagen inden (det bliver den bedst af), og tager ca 25 min. så er den lavet

-TTM

Anmeld

10. oktober 2012

AnnaK89

Ploffer skriver:



Jeg købte engangs hvidvinsglas

Koster ikke ret meget og så faktisk ret fint ud

Men jeg tror altså også godt det kan laves i skåle



God ide

Nu hvor man skal lave så stor en portion, ville du så lave den over flere omgange eller bare i en stor gryde?

Anmeld

10. oktober 2012

Ploffer

AnnaKJ skriver:



God ide

Nu hvor man skal lave så stor en portion, ville du så lave den over flere omgange eller bare i en stor gryde?



Jeg lavede det hele på en gang Tager ca. 10 minutter og så er du færdig... så skal det bare stå på køl

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.