hjælp til hvordan jeg kan blive bedre og kan man fryse creme

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3. oktober 2012

Ansemusen

Den er da blevet rigtig fin!!

Men jeg kan godt se, hvad du mener

Som flere andre skriver, skal fondanten rulles tykkere ud (på den måde knækker den ikke så let og laver huller, og samtidig lægger den sig heller ike lige så tydeligt ind i eventuelle ujævnheder i den opsmurte kage). Og så er det en rigtig god idé at rulle fondanten ud til et stykke, der er mere større end selve kage, da man dermed har mere fondant at trække i og arbejde med. Og som en anden skriver, er det meget vigtigt at fastgøre/glatte fondanten ud oven på kagen først og dernæst siderne for at undgå folder. Og så kan du evt. bruge et glatteværktøj, som denne her:

http://kagegrej.dk/shop/cake-smoother-381p.html

Men opsmøringen er det allervigtigste, og det kan betale sig at smørre op ad flere omgange og sætte kagen på køl kortvarigt mellem hvert lag.

Øvelse gør mester - specielt når det kommer til kageovertrækning og kagedekorering

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. oktober 2012

helle85

mariamiss6 skriver:



Ganache er ganske glimrende, så fortsæt du bare med det. 

Det både smager bedre, og er super nemt at smøre op med

En kagerulle i træ kan sagtens bruges. men jeg vil alligevel anbefale dig at købe sådan en i nylon (hvilket de oftest er) som jeg skrev tidligere. Det er MEGET nemmere. 
Ellers hvis du har en veninde eller bekndt som laver kager, så spørg om du må prøve hendes engang, så du kan se om du mærker forskel.

Du kan også sagtens rulle ud på bagepapir. Men det ville klart være lettere for dig, med et silikone/plastik underlag. 

Jeg selv skal vidst ud og se om jeg ikke kan få fat i en klar voksdug, som er levnedsmiddelgodkendt. For når man laver de rigtig store kager, er der bare ikke rigtig noget underlag der er stort nok, og jeg har et træbord.

Noget andet er, med den kagerulle. Da den er af træ suger den til sig af diverse fugt og ting som kan klistre. Det kan besværliggøre udrulningen. Så kan du være nødt til at pæse maizena eller andet på, og så risikerer du at udtørre fondanten, som så igen gør det hele mere besværligt.

Altså. Hvis du kun skal lave denne her ene kage mere, så skal du bare fortsætte med din trærulle, for det ER dyrt at købe de "rigtige" ting til kagerne. Men hvis du har i sinde at fortsætte, og lave mange kager med tiden, så vil jeg anbefale den nylon rulle. 

Du kan handle i england og holland. Der er mange af tingene billigere, og du sparer meget især hvis du skal købe stort ind. 
Hvis du bruger google chrome, kan du bare bede browseren om at oversætte siden for dig, så kan du bedre finde rundt i varene og varegrupperne.

Så kan du bruge www.vekselkurs.dk til at regne priserne ud fra pund og euro, til danske kroner, så du hele tiden kan følge med i dine indkøb. 

Der kommer IKKE ekstra told på, når du handler i England og Holland

Du skal IKKE handle i USA, og tro du kan regne med priserne, da der ofte først kommer dansk told på EFTER pakken er sendt. Så får du en efterregning, på det toldede beløb.



min plan er at jeg skal lave flere kager så jeg er i gang med at købe forskellige ting. jeg kan ikke rigtig finde sådan en kagerulle nå man skriver det på google. har du du link?

jeg kender kun en side fra holland så jeg tænkte på om du også vil linke til de siger du har derfra?

Anmeld

4. oktober 2012

helle85

Ansemusen skriver:

Den er da blevet rigtig fin!!

Men jeg kan godt se, hvad du mener

Som flere andre skriver, skal fondanten rulles tykkere ud (på den måde knækker den ikke så let og laver huller, og samtidig lægger den sig heller ike lige så tydeligt ind i eventuelle ujævnheder i den opsmurte kage). Og så er det en rigtig god idé at rulle fondanten ud til et stykke, der er mere større end selve kage, da man dermed har mere fondant at trække i og arbejde med. Og som en anden skriver, er det meget vigtigt at fastgøre/glatte fondanten ud oven på kagen først og dernæst siderne for at undgå folder. Og så kan du evt. bruge et glatteværktøj, som denne her:

http://kagegrej.dk/shop/cake-smoother-381p.html

Men opsmøringen er det allervigtigste, og det kan betale sig at smørre op ad flere omgange og sætte kagen på køl kortvarigt mellem hvert lag.

Øvelse gør mester - specielt når det kommer til kageovertrækning og kagedekorering



mange tak for hjælpen jeg må udog have fat i sådan en

Anmeld

4. oktober 2012

mariamiss6

helle85 skriver:



min plan er at jeg skal lave flere kager så jeg er i gang med at købe forskellige ting. jeg kan ikke rigtig finde sådan en kagerulle nå man skriver det på google. har du du link?

jeg kender kun en side fra holland så jeg tænkte på om du også vil linke til de siger du har derfra?



Jeg bruger denne hollandske side. Linket er til en milliard million ruller   http://www.deleukstetaartenshop.nl/-c-336.html

Og så er der den engelske jeg bruger  http://www.cakecraftshop.co.uk/

Anmeld

4. oktober 2012

helle85

mariamiss6 skriver:



Jeg bruger denne hollandske side. Linket er til en milliard million ruller   http://www.deleukstetaartenshop.nl/-c-336.html

Og så er der den engelske jeg bruger  http://www.cakecraftshop.co.uk/



okay mange tak det må jeg lige kigge på i aften

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.