Sidste skud på stammen!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.232 visninger
17 svar
0 synes godt om
17. september 2012

Team Putte

Min helt egen fødselsdagskage Det bliver så oz sidste øvekage inden jeg skal lave dåbskage!

 

Lyse bunde, mangomousse, bountycreme, opsmurt med mørk chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant

 

Den smagte som en hel tropisk sydhavsø

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)




Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. september 2012

M&N

Team Putte skriver:

Min helt egen fødselsdagskage Det bliver så oz sidste øvekage inden jeg skal lave dåbskage!

 

Lyse bunde, mangomousse, bountycreme, opsmurt med mørk chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant

 

Den smagte som en hel tropisk sydhavsø



Har du opskrift på den bounty-creme? Mmm mums.. Kagen ser rigtig lækker ud! 

Anmeld

18. september 2012

Team Putte

BabyWish2012 <3 skriver:



Har du opskrift på den bounty-creme? Mmm mums.. Kagen ser rigtig lækker ud! 



I NGREDIENSER

2 blade Husblas

3 Æggehvider

85 g Sukker

½ tsk. Vaniljesukker

1 dl Piskefløde

60 g Kokosmel

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk derefter æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt. Pisk fløden stiv og luftig. Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovn. Bland æggehvideskummet, flødeskummet, vaniljesukkeret og kokosmelet sammen. Bland til sidst husblasen i. Stil i køleskab. Den er ca. et par timer om at stivne.

 

Den er lidt sød så den har godt af et lidt syrligt modspil I min kage var det mangomoussen

Anmeld

18. september 2012

M&N

Team Putte skriver:



I NGREDIENSER

2 blade Husblas

3 Æggehvider

85 g Sukker

½ tsk. Vaniljesukker

1 dl Piskefløde

60 g Kokosmel

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk derefter æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt. Pisk fløden stiv og luftig. Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovn. Bland æggehvideskummet, flødeskummet, vaniljesukkeret og kokosmelet sammen. Bland til sidst husblasen i. Stil i køleskab. Den er ca. et par timer om at stivne.

 

Den er lidt sød så den har godt af et lidt syrligt modspil I min kage var det mangomoussen



Mange tak, den skal helt klart prøves..

Anmeld

18. september 2012

Team Putte

BabyWish2012 <3 skriver:



Mange tak, den skal helt klart prøves..



Anmeld

18. september 2012

Benjamins'mor

Den ser rigtigt lækker ud!

Anmeld

18. september 2012

StineW79

Profilbillede for StineW79

Uhmmm den lyder godt nok lækker og hvor er den flot!! 

Jeg tænker jo straks på opskriften på mangomousse?? Vh stine

Anmeld

18. september 2012

Team Putte

StineW79 skriver:

Uhmmm den lyder godt nok lækker og hvor er den flot!! 

Jeg tænker jo straks på opskriften på mangomousse?? Vh stine



Jeg tog 300 gram frossen mango (Købt i rema1000) og kogte med lidt vand og vanille til jeg kunne mose ternene med en gaffel.

 

Smeltede 4 udblødte husblas i lidt af det (Resten af mangoen blev afkølet) og så kom det hele i flødeskum (1/4 l.)

 

Ligesom når man laver hindbærmousse bare med mango istedet for hindbær

Anmeld

18. september 2012

Team Putte

Benjamins'mor skriver:

Den ser rigtigt lækker ud!



Anmeld

18. september 2012

Masig

Team Putte skriver:

Min helt egen fødselsdagskage Det bliver så oz sidste øvekage inden jeg skal lave dåbskage!

 

Lyse bunde, mangomousse, bountycreme, opsmurt med mørk chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant

 

Den smagte som en hel tropisk sydhavsø



Ihh synes det er SÅ unfair med alle jeres lækre kager herinde... er total kagemenneske, men kan ikke finde ud af at lave de der lækre kager.. Kunne jeg nok hvis jeg øvede mig, men så ville jeg jo blive virkelig tyk

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.