Sidste øvekage inden dåben :P

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

23. marts 2013

Team Putte

engodmor skriver:



Det lyder fantastisk godt. 

Så ved jeg allerede hvad jeg skal lave i næste uge



Mmmh det lyder lækkert! D

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

25. marts 2013

Team Putte

engodmor skriver:



Den kage lyder virkelig frisk og lækkert

 

Du ligger vel ikke lige inde med opskrift på bunde og mousserne?



Selve kagen var en ganske alm vanillekage som man bruger til drømmekage

 

Mangomousse:

300 gram frossen mango i tern (Købt i rema1000)

¼ l piskefløde

4 blade husblas

Kog frugten i min 5 min (kan med fordel blendes, moses med gaffel eller sies før brug.) og stil til afkøling

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.

Varm en skefuld frugt op i en gryde, smelt husblassen heri og vend det tilbage i resten af frugtmassen.

Vend frugtmassen i flødeskummen og stil på køl 30-60 min.

Pisk moussen igennem før udsmøring på kagen.

Opskriften svarer til et lag mousse i en lagkage.

 

2 blade Husblas

3 Æggehvider

85 g Sukker

½ tsk. Vaniljesukker

1 dl Piskefløde

60 g Kokosmel

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Pisk derefter æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.

Pisk fløden stiv og luftig.

Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovn.

Bland æggehvideskummet, flødeskummet, vaniljesukkeret og kokosmelet sammen.

Bland til sidst husblasen i. Stil i køleskab. Den er ca. et par timer om at stivne.

Anmeld

25. marts 2013

EnGodMor

Team Putte skriver:



Selve kagen var en ganske alm vanillekage som man bruger til drømmekage

 

Mangomousse:

300 gram frossen mango i tern (Købt i rema1000)

¼ l piskefløde

4 blade husblas

Kog frugten i min 5 min (kan med fordel blendes, moses med gaffel eller sies før brug.) og stil til afkøling

Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.

Varm en skefuld frugt op i en gryde, smelt husblassen heri og vend det tilbage i resten af frugtmassen.

Vend frugtmassen i flødeskummen og stil på køl 30-60 min.

Pisk moussen igennem før udsmøring på kagen.

Opskriften svarer til et lag mousse i en lagkage.

 

2 blade Husblas

3 Æggehvider

85 g Sukker

½ tsk. Vaniljesukker

1 dl Piskefløde

60 g Kokosmel

Læg husblasen i blød i koldt vand.

Pisk derefter æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.

Pisk fløden stiv og luftig.

Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovn.

Bland æggehvideskummet, flødeskummet, vaniljesukkeret og kokosmelet sammen.

Bland til sidst husblasen i. Stil i køleskab. Den er ca. et par timer om at stivne.



 Ej tusinde mange gange tak 

  DDet glæder jeg mig til at lave

Anmeld

25. marts 2013

Team Putte

engodmor skriver:



 Ej tusinde mange gange tak 

  DDet glæder jeg mig til at lave



Så lidt kan du ik finde mango på frost tror jeg sagtens du kan bruge en frisk efter samme fremgangsmåde

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.