engodmor skriver:
Den kage lyder virkelig frisk og lækkert
Du ligger vel ikke lige inde med opskrift på bunde og mousserne?
Selve kagen var en ganske alm vanillekage som man bruger til drømmekage 
Mangomousse:
300 gram frossen mango i tern (Købt i rema1000)
¼ l piskefløde
4 blade husblas
Kog frugten i min 5 min (kan med fordel blendes, moses med gaffel eller sies før brug.) og stil til afkøling
Udblød husblassen i rigeligt koldt vand i 10 min.
Varm en skefuld frugt op i en gryde, smelt husblassen heri og vend det tilbage i resten af frugtmassen.
Vend frugtmassen i flødeskummen og stil på køl 30-60 min.
Pisk moussen igennem før udsmøring på kagen.
Opskriften svarer til et lag mousse i en lagkage.
2 blade Husblas
3 Æggehvider
85 g Sukker
½ tsk. Vaniljesukker
1 dl Piskefløde
60 g Kokosmel
Læg husblasen i blød i koldt vand.
Pisk derefter æggehviderne stive og pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
Pisk fløden stiv og luftig.
Smelt husblasen over vandbad eller i mikroovn.
Bland æggehvideskummet, flødeskummet, vaniljesukkeret og kokosmelet sammen.
Bland til sidst husblasen i. Stil i køleskab. Den er ca. et par timer om at stivne.
Anmeld