Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Min helt egen fødselsdagskage
Lyse bunde, mangomousse, bountycreme, smurt op med mørk chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant
Den smagte som en hel tropisk sommerferie!
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Team Putte skriver: Min helt egen fødselsdagskage Lyse bunde, mangomousse, bountycreme, smurt op med mørk chokoladesmørcreme og overtrukket med fondant Den smagte som en hel tropisk sommerferie!
iiih den er altså flot
LilleLene skriver: iiih den er altså flot
Bliver spændende med dåbskagen
Team Putte skriver: Bliver spændende med dåbskagen
den bliver flot, så dygtig som du er
LilleLene skriver: den bliver flot, så dygtig som du er
Ja hvis jeg laver den i fondant.. Går og leger med tanken om at bruge marcipan istedet for det smager bare så vildt mange gange bedre end fondant.. Men det er svære at arbejde med
Team Putte skriver: Ja hvis jeg laver den i fondant.. Går og leger med tanken om at bruge marcipan istedet for det smager bare så vildt mange gange bedre end fondant.. Men det er svære at arbejde med
jeg ville ikke turde at satse på det :/ ikke hvis du ikke har gjort det nogle gange før
LilleLene skriver: jeg ville ikke turde at satse på det :/ ikke hvis du ikke har gjort det nogle gange før
Det giver grund til at skulle øve lidt mere
Team Putte skriver: Det giver grund til at skulle øve lidt mere
det er herren i huset nok glad for
LilleLene skriver: det er herren i huset nok glad for
Ved jeg sgu ik.. Han tager jo på af alt det øveri
Team Putte skriver: Ved jeg sgu ik.. Han tager jo på af alt det øveri
så må han tage ida i barnevognen og gå en laaang tur mens du laver kagen
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128