Den lykkelige skriver:
Jeg har lige lidt spørgsmål..
Håber nogle kan hjælpe 
Hvorfor er det lige at mine kager buler op på midten når jeg bager? Er det fordi temperaturen er for høj eller???
Hvordan får i lige kanter?? Altså jeg bager altid i en bradepande også skær den.. Men tænker måske jeg skal begynde at bage i bageringe f.eks. så jeg ikke får "spild" ved at skulle skære kagen helt lige..?
Hvor tykt er jeres opsmørings lag ca?
Nogle der har prøvet lave red velvet? Smagte det godt og hvad brugte du af fyld i?? Bare cream cheese?? Eller??
Hej, jeg har ikke prøvet at æave en red velvet cake, så der kan jeg ikke hjælpe dig.
Dine kager hæver ekstra på midten, fordi varmen ikke blive fordelt ens i dejen.
Det kan du løse enten ved at vikle et vådt stykke stof om formen, eller ved at sætte flower nails i kagen.
Hvis jeg skal bygge en rund kage, så bager jeg bare i en rund form, og skærer den igennem til bunde bagefter.
Et godt råd, for at få en pæn top på din færdige kage, er at vende det på hovedet når du samler din kage igen. Altså læg toppen af kagen som den nederste bund, så midten, og så bunden i toppen, med bunden opad. Så krummer det ikke så meget, og bunden er altid lige jo 
jeg vil skyde på at mit opsmørings lag er ca. ½ cm tykt, i gennemsnit. Noghle steder på kagen er det tykkere, andre steder tyndere. Det kommer helt an på hvor ren din kage er i kanterne.
du kan med fodel sprøjte en pølse af din opsmøring hele vejen rundt i kanten af bundene, før du putter fyld i, når du sampler den. På den måde kommer dit fyld ikke helt ud til kanten, og det kan godt lette opsmøringen lidt, sådan at man blandt andet ikke har brug for så tykt et lag.
Anmeld