Malli skriver:
Wauw, sikke en rigtig fin kage du har lavet 
Jeg vil meget gerne bede om opskrifterne, det er altid rart at vide hvad der smager godt sammen
Taak ! det er den første fondantkage jeg har lavet

Opskriften på chokoladecremen er meget simpel. Du tager 200g mørk chokolade og ½l piskefløde. Så hælder du fløden i en gryde og varmer det op sammen med chokoladen, når chokoladen er smeltet stiller du det i køleskabet til det er helt kold, gerne til dagen efter, og så når du skal bruge det rør du lige et par gang i det og så pisker du det til skum BUM færdig

Limecremen er lidt mere indviklet, here it goes:
du skal bruge:
4 dl piskefløde
4 dl creme freice
1½ dl sukker
1½ dl limesaft
6 blade husblass.
start med at sætte husblas i blød i koldt vand.
pisk så fløden til skum.
Bland creme freice og sukkes sammen og pisk det sammen på lavt pisketrin, til sukkeret er opløst.
Varm ½ dl af limesaften i en lille gryde, langsomt ! og det skal IKKE koge, når det er varmt krammes husblassen fra for vand og kommes i, rør til det er smeltet.
Tilsæt resten af limesaften til det limesaft med husblas i og lad det køle til det er lunken.
Når det er lunken kommes det i creme fraicen hvor sukkeret også er i og der røres godt rundt.
Vend til sidst blandingen i flødeskumment, forsigtigt !
Stil det i køleskab min. 6 timer, men gerne til dagen efter.
Og så kommer du bare skiveskåret jordbær i laget når du ligger det i kagen.
limecreme laget skal ikke være lige så tykt som chokoladen, og overdriv gerne med chokoladecremen