LLN skriver:
Jeg vil så gerne prøve at lave pullet pork, hvordan gør du.
Det er det nemmeste i verden, det tager bare lidt tid

Du tager en godt fedtmarmoreret nakkefilet og marinerer den i din yndlingsmarinade, enten en du har købt eller selv lavet. Nogle bruger en dryrub, men så skal nakkefiletten vist ligge i saltlage først for at den ikke bliver tør, det har jeg ikke prøvet.
Jeg har lavet den med en hjemmelavet marinade og med en flaske almindelig BBQ marinade fra flaske.
Du marinerer den natten over, gerne i et døgn, hvis du har tid. Næsten morgen varmer du ovnen op til 95 grader, putter nakkefilet og marinade ned i en stegepose, lukker den og klipper et lille hul, så du kan sætte et stegetermometer i stegen og dampen kan komme ud, så den ikke eksploderer

Nu skal den bare stå i ovnen og hygge sig i ca. 10-12 timer til den har en kernetemperatur på 94 grader. Hvis det til slut går lidt for langsomt så kan du skrue lidt op for ovnen.
Og vupti så har du lækker pulled pork
Anmeld