morethanperfect skriver:
Ja har brug for noget inspiration til vores lille hjem .. Nu skal der altså styr på det ..

På forhånd tak
Her er hvordan vores madplan ser ud for de næste 4 uger.
Alt kødet samt fisk (alt fisk er frisk fra fiskehandleren og så bare frosset ned) har jeg i fryseren som bare skal tages op.
uge 1:
Mandag: Pasta/kødsovs
Tirsdag: Rester
Onsdag: Lakselasagne
Torsdag: Rester + rugbrød m. pålæg
Fredag: Frikadeller med pasta og ketchup
uge 2:
Mandag: Hj. lavet burger
tirsdag: Boller i Karry med ris
Onsdag: Kød på grill (alt efter hvad vi lige synes frister fra fryseren)med salat evt. brød
torsdag: Kogt skinke med hvid sovs og kartofler/pasta
Fredag: Rester + evt. rugbrød m. pålæg
uge 3:
Mandag: Carbonara
Tirsdag: Hj. lavet Pizza
Onsdag: Rester
Torsdag: hj. lavet fiskefrikadeller med salat
fredag: Pitabrød
uge 4:
Mandag: Havkat med salat og brød
Tirsdag: Taco/pandekager med fyld
Onsdag: Rester
Torsdag: Hakkebøffer med bløde løg, brun sovs samt bønnesalat
Fredag: Rødspættefileter med reje/aspargs sauce samt salat.
Vi har aldrig planlagt for weekenderne da vi som regle har/får gæster eller ikke er hjemme..
Anmeld