Kaninkølle. Har du en opskrift - Eller har du lavet det før?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

27. juli 2012

HeidiØ

AalborgPigen skriver:



Ej hvor sejt... Så krydser jeg da fingre for dig 

Søger de dernede?

Ej hvor mystisk.. Alt smager åbenbart af kylling :p

Ja sådan en virkelig klam en ... 



Jep.. en fuldtidsstilling blev slået op

TAk!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. juli 2012

Thereseh

Thereseh skriver:



Hmm. Måske 25 minutter ved 175 grader hvis det ikke skal blive tørt, eller 15 minutter ved 200 grader, men så kan det nok godt blive lidt tørt i kanten. 

Sæt ovnen på 175 grader og kig til det efter 15 minutter, tror jeg 



Forresten. Hvis der er ben på, så tar' det nok lidt længere tid. 

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

Thereseh skriver:



Hmm. Måske 25 minutter ved 175 grader hvis det ikke skal blive tørt, eller 15 minutter ved 200 grader, men så kan det nok godt blive lidt tørt i kanten. 

Sæt ovnen på 175 grader og kig til det efter 15 minutter, tror jeg 



Så hvis jeg bruner det på panden, og ligger det i et fad med hvidløg, rosmarin osv.. Og så hælder fløde over.. 

Derefter 15 min ved 175 .. Går det an ? Og kan jeg gøre det klar kl 12, selvom jeg først varmer det kl 18? Tror du det kan lade sig gøre ?

 

TUSIND TAK

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

HeidiØ skriver:



Jep.. en fuldtidsstilling blev slået op

TAk!



Ejjj hvor cool Så håber jeg .. Så kan det være vi bliver "kollegaer"

Anmeld

27. juli 2012

Thereseh

AalborgPigen skriver:



Så hvis jeg bruner det på panden, og ligger det i et fad med hvidløg, rosmarin osv.. Og så hælder fløde over.. 

Derefter 15 min ved 175 .. Går det an ? Og kan jeg gøre det klar kl 12, selvom jeg først varmer det kl 18? Tror du det kan lade sig gøre ?

 

TUSIND TAK



Det lyder ret lækkert, så mon ikke  Men jeg er usikker på stegetiden, det må du lige tjekke efter noget tid - stik i det med en lille kniv. 

Ja du kan sagtens lave det på forhånd og så varme det.

Anmeld

27. juli 2012

HeidiØ

AalborgPigen skriver:



Ejjj hvor cool Så håber jeg .. Så kan det være vi bliver "kollegaer"



Hehe PRÆCIS!

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

Thereseh skriver:



Det lyder ret lækkert, så mon ikke  Men jeg er usikker på stegetiden, det må du lige tjekke efter noget tid - stik i det med en lille kniv. 

Ja du kan sagtens lave det på forhånd og så varme det.



Og saften skal bare være klar ?  

Okay tak

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.