Kaninkølle. Har du en opskrift - Eller har du lavet det før?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.375 visninger
16 svar
0 synes godt om
27. juli 2012

Muffin_girl

Ja jeg bryder mig SLET ikke om at skulle spise en kaninkølle.. Men idag på arbejdet købte jeg en bette en.. Tænkte at jeg nu måtte prøve det ... Især når jeg er uddannet tjener, og har smagt ting der er langt værre !

Har du en opskrift, eller ved hvordan man laver sådan noget ?  

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. juli 2012

HeidiØ

AalborgPigen skriver:

Ja jeg bryder mig SLET ikke om at skulle spise en kaninkølle.. Men idag på arbejdet købte jeg en bette en.. Tænkte at jeg nu måtte prøve det ... Især når jeg er uddannet tjener, og har smagt ting der er langt værre !

Har du en opskrift, eller ved hvordan man laver sådan noget ?  



KANINKØLLE?  Ej nu' du sku lidt skør

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

HeidiØ skriver:



KANINKØLLE?  Ej nu' du sku lidt skør



Ja er jeg sku !! Men jeg har spist frølår, snegle, mini snegle... osv osv.. Andre mærkelige ting.. Og jeg anbefaler jo vin hver dag i Salling.. Og er jo nødt til at vide hvad jeg snakker om.. Men puha, den bliver svært at spise ! 

Anmeld

27. juli 2012

HeidiØ

AalborgPigen skriver:



Ja er jeg sku !! Men jeg har spist frølår, snegle, mini snegle... osv osv.. Andre mærkelige ting.. Og jeg anbefaler jo vin hver dag i Salling.. Og er jo nødt til at vide hvad jeg snakker om.. Men puha, den bliver svært at spise ! 



Ej, hvor er du sej! .. vin? Er det da sådan en vin slash chokoafdeling?

Jeg har smagt krokodille!

Smager frølår virkelig af kylling som man siger?

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

HeidiØ skriver:



Ej, hvor er du sej! .. vin? Er det da sådan en vin slash chokoafdeling?

Jeg har smagt krokodille!

Smager frølår virkelig af kylling som man siger?



Ja jeg er i vin/kaffe-The-Chokolade/kolonial.. Så jeg er over alt Ej jeg er primært i vin og k&t&c ... Men efter vores ombygning bliver vin og K&t&C en afdeling SKØNT!!!!

 

Ej krokodille.. SEJT nok.. Hvordan smagte det ?

Jeps helt af kylling.. Det smagte faktisk godt .. Men man skal ikke tænke på hvad det er

Anmeld

27. juli 2012

Thereseh

AalborgPigen skriver:

Ja jeg bryder mig SLET ikke om at skulle spise en kaninkølle.. Men idag på arbejdet købte jeg en bette en.. Tænkte at jeg nu måtte prøve det ... Især når jeg er uddannet tjener, og har smagt ting der er langt værre !

Har du en opskrift, eller ved hvordan man laver sådan noget ?  



Mmm. Kanin. Jeg elsker det, og får det ofte hvis vi er i frankrig. 

Du kan gnubbe den med olivenolie, citron, frisk salvie og frisk rosmarin og smække bassen i et fad i ovnen. Stegetid afhænger af størrelse..Den kan jo også komme på grillen. 

Ellers er der både en opskrift fra Grydeskeen og en af Jamie Oliver 

Velbekomme 

Anmeld

27. juli 2012

HeidiØ

AalborgPigen skriver:



Ja jeg er i vin/kaffe-The-Chokolade/kolonial.. Så jeg er over alt Ej jeg er primært i vin og k&t&c ... Men efter vores ombygning bliver vin og K&t&C en afdeling SKØNT!!!!

 

Ej krokodille.. SEJT nok.. Hvordan smagte det ?

Jeps helt af kylling.. Det smagte faktisk godt .. Men man skal ikke tænke på hvad det er



uuh cool! Fed afdeling Jeg har lige sendt en jobansøgning til Sallings børnetøjsafd i Århus

Jamen.. AF KYLLING fandme osse! Hihi! Eller kalkun måske.. maaaange år siden

Adr, nej det skal man ikke tænke på! Et lår fra en ordentlig fed tudse. Bvdr!

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

Thereseh skriver:



Mmm. Kanin. Jeg elsker det, og får det ofte hvis vi er i frankrig. 

Du kan gnubbe den med olivenolie, citron, frisk salvie og frisk rosmarin og smække bassen i et fad i ovnen. Stegetid afhænger af størrelse..Den kan jo også komme på grillen. 

Ellers er der både en opskrift fra Grydeskeen og en af Jamie Oliver 

Velbekomme 



Altså jeg vil gætte på det vejer omkring 200 gram.. Så er ikke ret stort.. Hvor lang tid tror du så?

Jeg kan ikke lade være med at tænke på den stakkels kanin..  

Tak for opskrifterne

Anmeld

27. juli 2012

Muffin_girl

HeidiØ skriver:



uuh cool! Fed afdeling Jeg har lige sendt en jobansøgning til Sallings børnetøjsafd i Århus

Jamen.. AF KYLLING fandme osse! Hihi! Eller kalkun måske.. maaaange år siden

Adr, nej det skal man ikke tænke på! Et lår fra en ordentlig fed tudse. Bvdr!



Ej hvor sejt... Så krydser jeg da fingre for dig 

Søger de dernede?

Ej hvor mystisk.. Alt smager åbenbart af kylling :p

Ja sådan en virkelig klam en ... 

Anmeld

27. juli 2012

Thereseh

AalborgPigen skriver:



Altså jeg vil gætte på det vejer omkring 200 gram.. Så er ikke ret stort.. Hvor lang tid tror du så?

Jeg kan ikke lade være med at tænke på den stakkels kanin..  

Tak for opskrifterne



Hmm. Måske 25 minutter ved 175 grader hvis det ikke skal blive tørt, eller 15 minutter ved 200 grader, men så kan det nok godt blive lidt tørt i kanten. 

Sæt ovnen på 175 grader og kig til det efter 15 minutter, tror jeg 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.