Hvem laver mad til os i dag??:-):-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2. juli 2012

MyLove E

Dustmuz skriver:

tHer står den på biksemad..

Du ka bare titte forbi, der er ALTID mad nok til en ekstra



tak:-):-) Vi er godt nok tre:-):-):-) Men Uhm biksemad...

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. juli 2012

Dustmuz

I kommer bare alle 3.. herregud.. et kilo kartofler fra eller til.. hehe..

Ja biksemad
nogen vil også kalde det braskartofler.

men jeg vil mene at braskartofler er uden kød, og biksemad er med kød

Anmeld

2. juli 2012

MyLove E

Dustmuz skriver:

DI kommer bare alle 3.. herregud.. et kilo kartofler fra eller til.. hehe..

Ja biksemad
nogen vil også kalde det braskartofler.

men jeg vil mene at braskartofler er uden kød, og biksemad er med kød



Det vil jeg også sige:-):-) Uhm med spejlæg :-):-)

Anmeld

2. juli 2012

Maja_4000

AnneBJ skriver:



Det behøver slet ikke være svært!

Jeg svitser lidt løg og olie, tilsætter karry (som ikke må blive branket!) og bruger jeg lidt kokosmælk, og derefter mit bouillonvand fra kogning af kødboller. Så jævner jeg med maizena som bare drysses direkte i, og det skal have lov at koge op mellem hver "jævning" for at du kan regne med tykkelsen. På siden af maizenapakken står der, hvor mange spsk. pulver du skal bruge pr. liter du jævner afhængig af om det er koldt eller varmt - det kan du måske bruge som en rettesnor? 



Sådan gør jeg også .. Det slår aldrig fejl

Og nu fik jeg lyst til boller i karry .. Strengt !! :b

Anmeld

2. juli 2012

MyLove E

Maja_4000 skriver:



Sådan gør jeg også .. Det slår aldrig fejl

Og nu fik jeg lyst til boller i karry .. Strengt !! :b



Anmeld

2. juli 2012

Dustmuz

Tauf skriver:



Det vil jeg også sige:-):-) Uhm med spejlæg :-):-)



Det kunne sagtens arrangeres hehe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.