Frugtsalat (Abemad)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

5.109 visninger
15 svar
0 synes godt om
14. juni 2012

OktoberMor

Hej alle. 

Jeg skal holde fødselsdag og har tænkt mig at lave noget frugtsalat (Abemad) til dessert.. Hvilke frugter/andet syntes du jeg skal putte i den og kan du en god opskrift på en god frugtsalat? Den skal gerne være nem at lave..  

OG skal den stå i køleskabet et døgn for at blive ekstra god? Eller skal den laves lige inden servering?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. juni 2012

Miss Church

Bare du husker at putte chokolade i! Det er det vigtigste! 

Anmeld

14. juni 2012

Loa

Vi bruger altid, banan, vindruer, æble, pære. Primært. Nu er vejret jo til det så jordbær helt klart! Appelsin.
Og så en god råcreme

Og SELVFØLGELIG chokoladen......!

Anmeld

14. juni 2012

Loa

Og vi laver den altid lige inden servering. Mums!!

Anmeld

14. juni 2012

Mette.

lillemor92 skriver:

Hej alle. 

Jeg skal holde fødselsdag og har tænkt mig at lave noget frugtsalat (Abemad) til dessert.. Hvilke frugter/andet syntes du jeg skal putte i den og kan du en god opskrift på en god frugtsalat? Den skal gerne være nem at lave..  

OG skal den stå i køleskabet et døgn for at blive ekstra god? Eller skal den laves lige inden servering?



Jeg bruger 1/4 piskefløde pisket rimelig stiv, 5 gode spsk. appelsinyougurt, lidt vaniljesukker + alm. sukker, hakkede hasselnødder og chokolade.

Dertil kommer jeg så æbler, pærer, melon, vindruer, jordbær, banan, kiwi og hvad jeg ellers har af frugter. Ikke altid det hele er i, synes man kan burge det meste..

Anmeld

14. juni 2012

Bassemor<3

Jeg plejer at lave råcreme:

100g sukker
5 æggeblommer
½l fløde

Pisk fløden
pisk sukker og æggeblommer til sukkeret er opløst og vend det i fløden BUM råcreme

plejer at bruge syltede frugter : nektariner, pære, ferskner osv. og så plejer jeg også at komme banan i,

så vender du bare frugterne i råcremen og drysser med lidt hakket mørk chokolade, SUPER nemt

Anmeld

14. juni 2012

Bassemor<3

HOV !! glemte lige at skrive der self. skal vaniliesukker i råcremen !!! MEGET vigtigt

Anmeld

14. juni 2012

trunte89

Jeg plejer at bruge banan, æble, appelsin, vindruer, pære osv. Og chokolade. Og så blander jeg det i noget vanilje yoghurt og pisket fløde og så lidt mere vanilje.
Og det skal laves lige inden servering.

Anmeld

15. juni 2012

Alexis - i den virtuelle verden!

Her hjemme bruger vi ikke råcreme, da vi synes det er lidt for sødt. Så vi laver en creme af græsk yoghurt med vanilleessens, vanillepulver/korn af stang og lidt sukker i. Man kan også røre en lille smule, let fisket flødeskum i, for at bløde den op. Det smager fantastisk.

Og så med divs. frugt, og mørk hakket chokolade. MUMS! 

Anmeld

15. juni 2012

Savannah

Al frugt kan bruges, men jeg synes det er vigtigt med noget syrligt som kontrast til det søde.


Jeg laver råcreme til, som består af:
2 æggeblommer
2,5 dl piskefløde
Korn af 1 vaniljestang.
2 spsk. Flormelis.

Bland melis og vanille sammen.

Pisk blommerne luftige

Bland fløden med melis og fløde

Pisk fløden stiv

Bland det sammen og spis. Velbekomme

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.