Christina.78 skriver:
Opskrift, søde ?
be' om..
Selvfølgelig 
Dej:
4 dl mælk
... 1 pk gær
2 tsk sukker
2 tsk salt
1,5 spsk olie
200 g rugmel
400 g hvedemel
Mælken lunes og gæren røres i. Sukker, salt og olie røres i. Rugmel og hvedemel tilsættes. Dejen æltes og stilles til hævning i 30 minutter.
Dejen deles i 20 lige store dele. Hver klump dej rulles ud og fyld tilsættes ( kødsovs med lidt revet ost eller lidt tomat sovs, skinke og ost). Et æg piskes sammen og kanten på piroggen pensles. Piroggen lægges sammen og kanten lukkes sammen ved at mase kanten sammen med en gaffel. Piroggerne lægges på en bageplade og efterhæver i 10 minutter.
Piroggerne pensles og bages i ovnen 12 minutter ved 200 grader på midterste rille i ovnen.
Ved pirogger med forskellig slags fyld kan man evt drysse sesam frø ud over den ene slags så man kan se forskel 
Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)
Anmeld