Kagedamer, fortæl alle dos and don'ts mht. fondant...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. februar 2012

ano14316

MaybeBaby skriver:



Hurraaa, så lige du var på, så ville lige se om du kan svare mig på følgende: Til smørcreme (opskriften lyder 500 gr. flormelis, 500 gr smør 1 spsk. kakopulver) må man gerne bruge flydende smør eller skal man smelte noget? Jeg synes godt nok, at den jeg lige har lavet er noooget tynd?!

Hurra fordi jeg altid prøvelaver noget i god tid



du skal ikke smelte det.. du skal bare tage det ud af kølekabet noget tid før du skal bruge det, så det når at blive blødt..

Har man glemt det kan man røre smøret blødt, men det andet er at foretrække.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. februar 2012

MaybeBaby

ano14316 skriver:



du skal ikke smelte det.. du skal bare tage det ud af kølekabet noget tid før du skal bruge det, så det når at blive blødt..

Har man glemt det kan man røre smøret blødt, men det andet er at foretrække.



Okay, og så pisker man det bare sammen med flomerlis og kakao? Og skal det ikke være RET blødt før man kan smøre det på en kage, så man ikke trækker kagen af?

Anmeld

9. februar 2012

ano14316

MaybeBaby skriver:



Okay, og så pisker man det bare sammen med flomerlis og kakao? Og skal det ikke være RET blødt før man kan smøre det på en kage, så man ikke trækker kagen af?



jo det skal være ret blødt, men ikke flydende..

Anmeld

9. februar 2012

Nemesis

jeg bruger helt palminsmørcreme og halvsmelter det i microen..det størkerner inden hele kagen er smurgt og så trækker jeg det overskydene af.

synes det er nemmere at arbejde med, det bliver mere blødt.

:-) Sisse

Anmeld

9. februar 2012

Kay

jeg plejer at lave min "duster" på en anden måde.... jeg plejer at bruge en tennis sok... fyldt op og med knude på selvfølgelig en ren sok  jeg bruger også flormelis og ikke majzena

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.