Miss Church skriver:
Hov! Jeg blander mig lige 
Blander du fondant med marcipan? Det lyder lækkeret og ikke lige så sukker-agtigt. Er det nemt nok at ælte sammen?
Det er nemlig super godt og smager kun af marcipan 
Øhm, jeg havde 250g fondant og 250g marcipan og jeg delte altså marcipanen og fondanten i 5 lige store stykker og æltede det sammen to stykker ad gangen, ellers blev det alt for hårdt for mine små arme
og så til sidst (når alle stykkerne var æltet sammen to og to og blevet bløde af min håndtemperatur, så æltede jeg det hele sammen til én stor masse. Det får samme farve som marcipan når det er æltet ordentligt sammen og bliver lidt mindre glat og mere struktureret pga mandlerne i marcipanen, derfor farvede jeg mit
Men det er noget lettere at arvejde med, end ren marcipan, da fondanten gør massen fleksibel 
Rul iøvrigt ud på bagepapir inden du lægger det på kagen - massen klistrer fast, men bagepapiret er let at trækker af og du undgør 'krøller' i massen da bagepapiret sørger for en ensartet overflade 
Anmeld