hvordan laver jeg icing??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. januar 2012

Pige2009

<3 skriver:

Icing - er det ikke noget i ishockey 



Jo, det er det også

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. januar 2012

Isabella_mor

Baagøe skriver:



Det er det faktisk!



Anmeld

7. januar 2012

Pige2009

isabellamor skriver:





God fornøjelse med bagningen Glæder mig til at se billeder

Anmeld

7. januar 2012

Isabella_mor

Baagøe skriver:



God fornøjelse med bagningen Glæder mig til at se billeder



jwg håber det bliver til noget

Anmeld

7. januar 2012

Pige2009

isabellamor skriver:



jwg håber det bliver til noget



Selvfølgelig gør det det

Anmeld

7. januar 2012

Polkaprik

Du skal ikke lave den med æggehvide som en anden skrev!!!! Det er nemlig royal icing og det bliver hårdt!

Du skal bruge en lækker smørcreme.

Kært barn har mange navne og derfor kan det være svært at finde ud af hvad det er du skal bruge. MEN.. Frosting, buttercream, icing og smørcreme er det samme! Men RI (royal icing) er en hård glasur sum du kender den fra kransekager og det er ikke det du ønsker til dine cup cakes.

Lav en PSC. Den smager dejligt og er hvid. Brug pastafarve og ikke frugtfarve. frugtfarven kan kun lave pastelfaver.

PSC laver du af

250 g smør ( heeeeelt blød)

250 g palmin (heeeeelt blød)

700 g flormelis

2 spsk vanilleessens

2 spsk citronsaft

Pisk til det er lækkert og cremetuden klumper.

Er der noget tilbage når du er færdig med dine kager kan du fryse resten ned

Anmeld

7. januar 2012

Isabella_mor

Polkaprik skriver:

Du skal ikke lave den med æggehvide som en anden skrev!!!! Det er nemlig royal icing og det bliver hårdt!

Du skal bruge en lækker smørcreme.

Kært barn har mange navne og derfor kan det være svært at finde ud af hvad det er du skal bruge. MEN.. Frosting, buttercream, icing og smørcreme er det samme! Men RI (royal icing) er en hård glasur sum du kender den fra kransekager og det er ikke det du ønsker til dine cup cakes.

Lav en PSC. Den smager dejligt og er hvid. Brug pastafarve og ikke frugtfarve. frugtfarven kan kun lave pastelfaver.

PSC laver du af

250 g smør ( heeeeelt blød)

250 g palmin (heeeeelt blød)

700 g flormelis

2 spsk vanilleessens

2 spsk citronsaft

Pisk til det er lækkert og cremetuden klumper.

Er der noget tilbage når du er færdig med dine kager kan du fryse resten ned



fantastisk TAK 

Anmeld

10. januar 2012

Isabella_mor

Polkaprik skriver:

Du skal ikke lave den med æggehvide som en anden skrev!!!! Det er nemlig royal icing og det bliver hårdt!

Du skal bruge en lækker smørcreme.

Kært barn har mange navne og derfor kan det være svært at finde ud af hvad det er du skal bruge. MEN.. Frosting, buttercream, icing og smørcreme er det samme! Men RI (royal icing) er en hård glasur sum du kender den fra kransekager og det er ikke det du ønsker til dine cup cakes.

Lav en PSC. Den smager dejligt og er hvid. Brug pastafarve og ikke frugtfarve. frugtfarven kan kun lave pastelfaver.

PSC laver du af

250 g smør ( heeeeelt blød)

250 g palmin (heeeeelt blød)

700 g flormelis

2 spsk vanilleessens

2 spsk citronsaft

Pisk til det er lækkert og cremetuden klumper.

Er der noget tilbage når du er færdig med dine kager kan du fryse resten ned



hvad betyder forresten det der (når cremetuden klumper??)

Anmeld

10. januar 2012

Polkaprik

isabellamor skriver:



hvad betyder forresten det der (når cremetuden klumper??)



Hvis palimen ikke er heeeeelt blød (som en kærgården der har stået på køkkenbordet i et par timer) altså næsten flydende så kan opdager du at smørcremen har en masse små hvide klumper af palmin. Det må den ikke have. Ligeledes skal man sørge for at piske så grundigt at der heller ikke er klumper af flormelis i

Anmeld

11. januar 2012

Isabella_mor

Polkaprik skriver:



Hvis palimen ikke er heeeeelt blød (som en kærgården der har stået på køkkenbordet i et par timer) altså næsten flydende så kan opdager du at smørcremen har en masse små hvide klumper af palmin. Det må den ikke have. Ligeledes skal man sørge for at piske så grundigt at der heller ikke er klumper af flormelis i



okay, kan jeg godt bruge en håndmixer med standart mixerdimser til at lave det med??? jeg har nemlig ikke sådan en smart køkkenmaskine der..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.