Aftensmad idag.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8. december 2011

Benjamins'mor

LunaLykke skriver:

Vi skal have butterdejsfirkanter med pesto på (ved ikke lige hvad det hedder ellers ). Med kartofler og salat til tror jeg



Uhm lyder rigtigt lækkert!

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

8. december 2011

Benjamins'mor

bulderfiz skriver:

Vi skal bare have rugbrød, vi skal nemlig til fødselsforberedelse så der er ikke tid til det helt store i dag



Kender det godt, og det er også lækkert og befriende nogle gange bare at få rugbrød.

Anmeld

8. december 2011

Benjamins'mor

dorthemus skriver:

Runa og jeg skal have risengrød for det elsker min datter, og jeg elsker hende hahaha Den er lavet og står og koger færdig i dynerne i soveværelset.



Uh, risengrød er også rigtigt lækkert og julet.

Anmeld

8. december 2011

lucas<3

Benjamins'mor skriver:



Okay, vi har det på vores.

Hvis det er så tag det op, lade det ligge og en halv time før du skal bruge det så sætter du det lige ind i 5 min og er det ikke helt tøet op så giver du det lidt mere, kan love for det virker.


Det må jeg prøve Og tark

Anmeld

8. december 2011

Benjamins'mor

lucas<3 skriver:



Det må jeg prøve Og tark



Det var så lidt.

Jamen tænker det sku meget smart, så slipper man for at skal ud og handle hvis man har glemt at tage kød op.

Anmeld

8. december 2011

Benjamins'mor

lucas<3 skriver:



Det må jeg prøve Og tark



Men nu bor i jo også forholdsvis tæt på Kiwi.

Anmeld

8. december 2011

lucas<3

Benjamins'mor skriver:



Men nu bor i jo også forholdsvis tæt på Kiwi.


Ej da vi har rigtig langt der op:p

Anmeld

8. december 2011

MorEllen

I dag skal vi have noget så nemt som omelett med bacon, løg og champinjong. Med frisk salat og hjemmelavet brød

Anmeld

8. december 2011

Rødhætte

Her står den på karbonader med grønærte sovs (min søn elsker god gammeldags mad)

Anmeld

8. december 2011

patella

Vi skal ha denne her:

 

Kyllingebryst på cremet porrebund.
4 pers.
4 stk kyllingebryst(filet)
Fedtstof til bruning
1-2 porre
150 g bacon i tern
(1 dl. hvidvin)
2 dl 18% madlavningsfløde.(eller 38 %)
1/2 hønseboulion terning
Revet muskatnød
2 fed hvidløg (presset)
salt og peber
evt. 100 g revet ost

Brun kødet, der er krydret med salt og peber.
Skyld porrerne og skær dem i tynde skiver.
Rist bacon på panden og svits porrerne deri.
Tilsæt Hvidvin, fløde, hvidløg og boulionterningen.
Kom kyllingebrystet i et ovnfast fad og hæld blandingen over.
Stil retten i nederste rille ved 225 grader i ca 20-30 min.
Evt. drysses retten med ost, og derefter 10-15 min i ovnen.

Til retten spises der evt. ris og god blandet salat og groft brød.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.