Vi skal ha denne her:
Kyllingebryst på cremet porrebund.
4 pers.
4 stk kyllingebryst(filet)
Fedtstof til bruning
1-2 porre
150 g bacon i tern
(1 dl. hvidvin)
2 dl 18% madlavningsfløde.(eller 38 %)
1/2 hønseboulion terning
Revet muskatnød
2 fed hvidløg (presset)
salt og peber
evt. 100 g revet ost
Brun kødet, der er krydret med salt og peber.
Skyld porrerne og skær dem i tynde skiver.
Rist bacon på panden og svits porrerne deri.
Tilsæt Hvidvin, fløde, hvidløg og boulionterningen.
Kom kyllingebrystet i et ovnfast fad og hæld blandingen over.
Stil retten i nederste rille ved 225 grader i ca 20-30 min.
Evt. drysses retten med ost, og derefter 10-15 min i ovnen.
Til retten spises der evt. ris og god blandet salat og groft brød.
Anmeld