De her er rigtig gode. Har sakset opskriften et andet sted, men her kommer den:De BEDSTE boller :-))
Ja, dem har jeg altså lige bagt *GG* - og nam, nam, de er go'e - holder sig friske og saftige i fleeere dage - og så bli'r jeg da nødt til at dele opskriften med jer:
100 gr smør (smeltet)
1 dl mælk
Saften fra 1 appelsin
- dette blandes sammen - afkøles - og
25 gr gær opløses heri
tilsæt:
ca. 600 gr hvedemel
2 revne æbler (bland dem sammen med melet)
1 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
1 tsk. kanel (valgfri)
ælte, ælte - hæve, hæve (30 min.) - dejen skal være blød og smidig (tilsæt evt. mere mel under æltningen).
Bages 12-15 min. ved 200 gr.
Ja, måske ikke verdens sundeste boller, men nøj, de er go'e :-))
Man kan evt. erstatte noget af melet med andet mel eller havregryn - og så kan man jo også putte rosiner i, hvis man lyster...........
Anmeld