Halløj ladys... Nu skal jeg virkelig bruge jeres hjælp:/ menuen til en barnedåb det er altså en prøvelse så gode råd modtages. Der er få børn med så derfor er der ikke lavet børnebuffet... Men foretterne serveres som buffet og det samme med hovedretterne.. Forretterne lyder som følgende: røget laks med dild sauce, tunmouse pyntet med små rejer, lakseroulade, alm str rejer til rejemadder serveres med mayo ved sidden af, kongerejer på spyd vendt i sød chilisauce, fiskefrikadeller med rejer og peberfrugt stykker i ( for at der er lidt børnevenligt, ved de børn der kommer elsker dem) der serveres 2 slags grov hjemmebagt flute smør dressing og franskbrød fra bageren.... Til hovedretter har vi helt kalkun bryst fyldt med abrikoser og pikantost bagt i ovnen, oksesteg, kyllingfilet svøbt i parmaskinke bagt i ovnen, mini krydder frikadeller ( igen børnevenligt og ved de kan lide dem), bagekartofler bagt med krydderurter/pikantost, rosmarin smørstegte små kartofler, grovpasta vendt i pesto med peberfrugt agurk samt ærter, hasselbagte kartofler. Grønne asparges i bacon svøb, bagte tomater med balsamico olie og honning, rucolasalat med soltørrede tomater oliven artiskok og parmasan ost, grøn blandet salat med melon stykker oliven peberfrugt... Dressinger er tzatiki, dild, sød chili, hvidløg alle hjemmelavet. Saucer en champion/svampe sauce, bearnaise ( mands ynglings) samt portvinssauce.. Der serveres igen grove hjemmebagte flute med smør og krydder smør til... Kagen bliver chokoladebunde : hvidchokolade creme med frisk hindbær samt i andet lag sødlig hindbærmouse på et lag af makroner.... Kan man godt dette eller er det helt ved sudden af??:/
Anmeld