Barnedåbs menuen, er jeg helt galt på den??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

12.949 visninger
21 svar
0 synes godt om
17. oktober 2011

Anonym trådstarter

Halløj ladys... Nu skal jeg virkelig bruge jeres hjælp:/ menuen til en barnedåb det er altså en prøvelse så gode råd modtages. Der er få børn med så derfor er der ikke lavet børnebuffet... Men foretterne serveres som buffet og det samme med hovedretterne.. Forretterne lyder som følgende: røget laks med dild sauce, tunmouse pyntet med små rejer, lakseroulade, alm str rejer til rejemadder serveres med mayo ved sidden af, kongerejer på spyd vendt i sød chilisauce, fiskefrikadeller med rejer og peberfrugt stykker i ( for at der er lidt børnevenligt, ved de børn der kommer elsker dem) der serveres 2 slags grov hjemmebagt flute smør dressing og franskbrød fra bageren.... Til hovedretter har vi helt kalkun bryst fyldt med abrikoser og pikantost bagt i ovnen, oksesteg, kyllingfilet svøbt i parmaskinke bagt i ovnen, mini krydder frikadeller ( igen børnevenligt og ved de kan lide dem), bagekartofler bagt med krydderurter/pikantost, rosmarin smørstegte små kartofler, grovpasta vendt i pesto med peberfrugt agurk samt ærter, hasselbagte kartofler. Grønne asparges i bacon svøb, bagte tomater med balsamico olie og honning, rucolasalat med soltørrede tomater oliven artiskok og parmasan ost, grøn blandet salat med melon stykker oliven peberfrugt... Dressinger er tzatiki, dild, sød chili, hvidløg alle hjemmelavet. Saucer en champion/svampe sauce, bearnaise ( mands ynglings) samt portvinssauce.. Der serveres igen grove hjemmebagte flute med smør og krydder smør til... Kagen bliver chokoladebunde : hvidchokolade creme med frisk hindbær samt i andet lag sødlig hindbærmouse på et lag af makroner.... Kan man godt dette eller er det helt ved sudden af??:/

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. oktober 2011

Mor og meget mere

Profilbillede for Mor og meget mere

Jeg ved ikke helt, hvad du er i tvivl om - det lyder da som fine og "almindelige" retter til en buffet - med lidt for enhver smag. Hvor skulle du være helt galt på den?

Anmeld

17. oktober 2011

annec

Syntes da det lyder godt. Men syntes godt nok der er meget da Vi holder barnedåb på søndag og der er kun en forret som er tunmousse, som jeg syntes er fin nok 

Anmeld

17. oktober 2011

Anonym trådstarter

Mor og meget mere skriver:

Jeg ved ikke helt, hvad du er i tvivl om - det lyder da som fine og "almindelige" retter til en buffet - med lidt for enhver smag. Hvor skulle du være helt galt på den?



Har aldrig skulle stå for menuen til sådan noget før så var meget i tvivl om det var alsidig nok om det var for mange retter om man kunne kombinere retterne

Anmeld

17. oktober 2011

birthee

Anonym skriver:

Halløj ladys... Nu skal jeg virkelig bruge jeres hjælp:/ menuen til en barnedåb det er altså en prøvelse så gode råd modtages. Der er få børn med så derfor er der ikke lavet børnebuffet... Men foretterne serveres som buffet og det samme med hovedretterne.. Forretterne lyder som følgende: røget laks med dild sauce, tunmouse pyntet med små rejer, lakseroulade, alm str rejer til rejemadder serveres med mayo ved sidden af, kongerejer på spyd vendt i sød chilisauce, fiskefrikadeller med rejer og peberfrugt stykker i ( for at der er lidt børnevenligt, ved de børn der kommer elsker dem) der serveres 2 slags grov hjemmebagt flute smør dressing og franskbrød fra bageren.... Til hovedretter har vi helt kalkun bryst fyldt med abrikoser og pikantost bagt i ovnen, oksesteg, kyllingfilet svøbt i parmaskinke bagt i ovnen, mini krydder frikadeller ( igen børnevenligt og ved de kan lide dem), bagekartofler bagt med krydderurter/pikantost, rosmarin smørstegte små kartofler, grovpasta vendt i pesto med peberfrugt agurk samt ærter, hasselbagte kartofler. Grønne asparges i bacon svøb, bagte tomater med balsamico olie og honning, rucolasalat med soltørrede tomater oliven artiskok og parmasan ost, grøn blandet salat med melon stykker oliven peberfrugt... Dressinger er tzatiki, dild, sød chili, hvidløg alle hjemmelavet. Saucer en champion/svampe sauce, bearnaise ( mands ynglings) samt portvinssauce.. Der serveres igen grove hjemmebagte flute med smør og krydder smør til... Kagen bliver chokoladebunde : hvidchokolade creme med frisk hindbær samt i andet lag sødlig hindbærmouse på et lag af makroner.... Kan man godt dette eller er det helt ved sudden af??:/



Hvornår skal vi til fest???

Synes da bare det lyder vildt lækkert, og kan slet ikke se der er noget at være i tvivl om

Knus

Anmeld

17. oktober 2011

Anonym trådstarter

annec skriver:

Syntes da det lyder godt. Men syntes godt nok der er meget da Vi holder barnedåb på søndag og der er kun en forret som er tunmousse, som jeg syntes er fin nok 



Tak jamen vi bliver omkring 80 mennesker ca:/ Så tænker der skal være en del forskelligt

Anmeld

17. oktober 2011

Anonym trådstarter

birthee skriver:



Hvornår skal vi til fest???

Synes da bare det lyder vildt lækkert, og kan slet ikke se der er noget at være i tvivl om

Knus



Hvor er du sød jeg var bare meget i tvivl om der var "flow" blandt retterne så man kunne kombinere det er helt på barbund med at holde sådan noget :/

Anmeld

17. oktober 2011

birthee

Anonym skriver:



Hvor er du sød jeg var bare meget i tvivl om der var "flow" blandt retterne så man kunne kombinere det er helt på barbund med at holde sådan noget :/



Jeg synes det passer rigtig fint sammen!!! Det kan du sagtens servere... Hvor mange bliver i???

Anmeld

17. oktober 2011

annec

Anonym skriver:



Tak jamen vi bliver omkring 80 mennesker ca:/ Så tænker der skal være en del forskelligt



Ja okay Men det lyder godt

Anmeld

17. oktober 2011

birthee

Anonym skriver:



Hvor er du sød jeg var bare meget i tvivl om der var "flow" blandt retterne så man kunne kombinere det er helt på barbund med at holde sådan noget :/



Du skal måske lige tænke over at du har oliven i både rucola-salaten og den grønne salat???

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.