henh01 skriver:
sticks er en god idé - du tænker på spyd med kød ikke?
grøntsagsmuffins, hvad er det?? 
Tærter er også godt, men kan man fryse det? kage osv vil jeg af princip ikke give hende med i skole 
jo nemlig.. Du kan også bage brød sticks og så give hende noget humus eller tzatiki eller brocolli dip med til at dyppe i
grøntsags eller frugt muffins kan være dem her :
http://www.barneguiden.dk/default.asp?thdid=8468
http://www.femina.dk/Motion-og-sundhed/Kostplaner-og-slankeopskrifter/2009/0949-sunde-muffins.aspx
Tomat muffins opskrift:
10 stk.
3 spsk rapsolie
1 hakket løg
1 spsk tomatpuré
2 spsk bløde, hakkede soltørrede tomater
325 g hvedemel
3 tsk bagepulver
50 g fintrevet parmesan
3½ dl kærnemælk
10 tynde tomatskiver
lidt sesamfrø
Damp løget i olien, til det er klart, og kom det op i en skål. Tilsæt det øvrige på nær tomatskiver og sesamfrø - rør kærnemælken i lidt efter lidt.
Fordel dejen i papirmuffinsforme (helst lagt dobbelt - eller sæt hver papirform i en lille metalform for at holde faconen). Læg en tynd tomatskive på hver muffin.
Drys med sesamfrø og bag ved 225* i ca. 15-20 min. Serveres lune - enten straks eller varmes 7-8 min. ved 150* inden servering.
Server til fx suppe, på en italiensk buffet, som mellemmåltid, til salater e.a. - de kan også flækkes og bruges som sandwichboller. Kan "bruges til alt" 
Anmeld