Opskrift med oksekød

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.083 visninger
21 svar
0 synes godt om
9. januar 2009

LotteN

Vi har oksåkød i køleren - så noge nder har en god opskrift de lige vil dele, så vi kan få noget andet end lasagne og pasta og kødsauce

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. januar 2009

Pia.

bland det hakkede oksekød med frisk feta og rød løg og en masse forskellige krydderier - og så form dem til alm. hakkebøffer, det smader super lækkert...

man kan også bruge soltørede tomater i, men den smag er jeg personligt ikke til, jeg er bedre til rødløg og feta ....

Og så en dejlig grøn salat med lidt lækker dressing og brød eller måske kartofler (bagt i ovnen - igen er jeg ikke så vild med kogte kartofler) og lidt kold cremefraiche sovs....

Knus og velbekomme....

Pia.

Anmeld

9. januar 2009

fam.4xc

hjemmelavet burger med hjemmelavet fritter er heller ik tosset

Mousakka, lasagne, pasta med kødsovs, farsbrød.... er også en mulighed

Anmeld

9. januar 2009

Becks

PiaR skriver:

bland det hakkede oksekød med frisk feta og rød løg og en masse forskellige krydderier - og så form dem til alm. hakkebøffer, det smader super lækkert...

man kan også bruge soltørede tomater i, men den smag er jeg personligt ikke til, jeg er bedre til rødløg og feta ....

Og så en dejlig grøn salat med lidt lækker dressing og brød eller måske kartofler (bagt i ovnen - igen er jeg ikke så vild med kogte kartofler) og lidt kold cremefraiche sovs....

Knus og velbekomme....

Pia.


Orv, det lyder lækkert

Vil jeg prøve når jeg er flyttet op i den nye lejlighed...

Anmeld

9. januar 2009

Plysbjørnen

Du skal bruge:

500 gr hk oksekød
1 stort løg
1 stort rødløg i skiver (kan erstattes af alm løg)
1000 gr grøntsagsblanding f.eks. broccoli eller blomkålsblanding
salt, peber og vand

Oksekødet svitses uden fedtstof, herefter kommes løgene ved og svitses med...

Der tilsættes lidt vand og grøntsagsblanding.
Lad det hele simre i 10 - 15 minutter indtil alt er mørt.

Bon Apetit

Anmeld

9. januar 2009

LotteN

Trold skriver:

Du skal bruge:

500 gr hk oksekød
1 stort løg
1 stort rødløg i skiver (kan erstattes af alm løg)
1000 gr grøntsagsblanding f.eks. broccoli eller blomkålsblanding
salt, peber og vand

Oksekødet svitses uden fedtstof, herefter kommes løgene ved og svitses med...

Der tilsættes lidt vand og grøntsagsblanding.
Lad det hele simre i 10 - 15 minutter indtil alt er mørt.

Bon Apetit


det lyder nu også rigtig lækkert... er det så med ris eller sådan noget til?

Anmeld

9. januar 2009

LotteN

jeg må sige i kommer med super gode forslag alle mand... tror jeg vil smide dem i et word dokunment, så jeg altid har dem..

Kunne man måske ikke lave en "side>" hvor man kan ligge sine opskrifter ind, så kan man altid gå derind og kigge, hvis man mangler lidt inspiration? jeg synes altid vi kører i det samme herhjemme, så ville være lælkkert med noget nyt

Anmeld

9. januar 2009

Plysbjørnen

LotteN skriver:



det lyder nu også rigtig lækkert... er det så med ris eller sådan noget til?


Det kan man godt, der står serveres med groft brød, pasta, ris eller kartofler...

Så det er frit valg efter hvad man selv har lyst til...

Anmeld

9. januar 2009

Plysbjørnen

LotteN skriver:

jeg må sige i kommer med super gode forslag alle mand... tror jeg vil smide dem i et word dokunment, så jeg altid har dem..

Kunne man måske ikke lave en "side>" hvor man kan ligge sine opskrifter ind, så kan man altid gå derind og kigge, hvis man mangler lidt inspiration? jeg synes altid vi kører i det samme herhjemme, så ville være lælkkert med noget nyt


Det kunne være rart, men du skal da være velkommen til at skrive og spørge hvis du trænger til lidt inspiration... Jeg har 2 mapper med (slanke)opskrifter...

Anmeld

9. januar 2009

Diana...

Græsk farsbrød

250g hakket oksekød

250g hakket svinekød

1 dl ris

1 æg

1 dl mælk

salt/peber

2 spsk persille

1 fed hvidløg

1 løg

100 g feta ost

Farsen:

Risene koges. Kødet blandes i en skål sammen med ris, mælk, æg, salt og peber.

Fyldet:

Blend persille, hvidløg, løg og fetaost sammen.

Den første halvdel af farsen skal lægges i bunden af et fad og i midten af farsen lægges fyldet hvor der efter det skal dækkes med det sidste fars.

I ovnen ved 200 grader i 1 time.

Tilbehør: nogle lækre kartofler og salat.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.