Udskiftning af mel

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7. august 2011

Mi

Grove melvarianter har ikke så god hæveevne, derfor kan man ikke fuldstændig undlade at bruge fx hvedemel som er med til at gøre, at brødet hæver. Men man kan godt udskifte noget af hvedemelen med groft mel.

Er det i en enkel opskrift du mener, eller er det i alt jeres brød.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

7. august 2011

Stumpen

Mi skriver:

Grove melvarianter har ikke så god hæveevne, derfor kan man ikke fuldstændig undlade at bruge fx hvedemel som er med til at gøre, at brødet hæver. Men man kan godt udskifte noget af hvedemelen med groft mel.

Er det i en enkel opskrift du mener, eller er det i alt jeres brød.



Det var i pizzadej jeg lige tænkte på..

Anmeld

7. august 2011

Mi

Stumpen skriver:



Det var i pizzadej jeg lige tænkte på..



Jeg ved ikke hvor meget af det du kan udskifte.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.