Smørcreme opskrift

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

22. juli 2011

henh01

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Ja, sagtens.  Hvis du sætter den på køl, skal den tages ud i god tid, da den bliver hård. Men ellers lad den står tildækket indtil du skal bruge den, hvis det er kort tid. 



tusind tak

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

2. august 2011

Vial

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Ja, sagtens.  Hvis du sætter den på køl, skal den tages ud i god tid, da den bliver hård. Men ellers lad den står tildækket indtil du skal bruge den, hvis det er kort tid. 



Citerer dig lige, da jeg håber, at du kan svare mig.

Jeg skal for første gang lave cake pops. Laver en hvid kage og en mørk kage. Til den mørke kage vil jeg bruge smørcreme med kakao i.

Til den lyse kage, kan man så bare lave smørcreme uden kakao. Havde tænkt at rive en citron skald i og evt. noget citronsaft i. Tror du, at man kan det - eller har du andre ideer?

Og så lige et vigtigt spørgsmål. Skal man smelte smøret inden man blander frostingen eller skal det bare være blødt?

Anmeld

2. august 2011

missbach

Jeg har den opskrift som du søger...

250 g smør

125 g flourmelis

3 spsk kakao (kan også undlades)

2-3 spsk kogende vand 

Anmeld

2. august 2011

Alexis - i den virtuelle verden!

KaMa skriver:



Citerer dig lige, da jeg håber, at du kan svare mig.

Jeg skal for første gang lave cake pops. Laver en hvid kage og en mørk kage. Til den mørke kage vil jeg bruge smørcreme med kakao i.

Til den lyse kage, kan man så bare lave smørcreme uden kakao. Havde tænkt at rive en citron skald i og evt. noget citronsaft i. Tror du, at man kan det - eller har du andre ideer?

Og så lige et vigtigt spørgsmål. Skal man smelte smøret inden man blander frostingen eller skal det bare være blødt?



Du kan sagtens lave en smørcreme uden kakao til den lyse kage. Jeg plejer at lave en med lidt citron og vanille når jeg laver lys smørcreme. 

Smøret skal ikke smeltes, da du så smelter melisen unødigt. Smøret skal bare være blødt, og så vil jeg råde dig til at bruge en usaltet smør, da jeg synes det gør det mindre kvalmt. 

God fornøjelse! 

Anmeld

3. august 2011

Vial

Alexis - i den virtuelle verden! skriver:



Du kan sagtens lave en smørcreme uden kakao til den lyse kage. Jeg plejer at lave en med lidt citron og vanille når jeg laver lys smørcreme. 

Smøret skal ikke smeltes, da du så smelter melisen unødigt. Smøret skal bare være blødt, og så vil jeg råde dig til at bruge en usaltet smør, da jeg synes det gør det mindre kvalmt. 

God fornøjelse! 



Tusinde tak for svar. Bliver resultatet bare nogenlunde, så laver jeg min første kagetråd :-)))

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.