Opbevaring af færdiglavet fondant?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15. juli 2011

Ansemusen

Majbriteriksen skriver:

Er der nogen der ved hvordan man bedst opbevarer den del af fondanten man ikke lige får brugt den dag man åbner pakken?Og hvor lang tid den kan holde sig sådan?

Var i Randers i en butik i går og der købte jeg lidt forskelligt, og ekspidenten sagde at man kunne fryse resten ned, nogen der har prøvet det?

 



Jeg gemmer det i en frysepose - fjerner al luften, og opbevarrer det enten på køl eller bare i køkkenet (på pakken står der, at det skal opbevares under 16 grader efter åbning.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. juli 2011

Dot D

Majbriteriksen skriver:



Det har jeg også lovet ham, og det var godt nok som om han ikke var så sur mere. Holder du aldrig kurser i pyntning-du er jo super skrap til det!



Måske der bliver tid til kurser senere

 Godt at en kage kan få ham i bedre humør, kage virker altid Er prøvet her også, hi hi

Anmeld

15. juli 2011

ZamanogDania

Majbriteriksen skriver:



Okay, tak for svar. Så gemmer jeg det bare i køleskabet. Det er også nemmere hvis man pludselig får lyst til at øve sig i kagekunsten. Er så spændt på at prøve alle de nye ting jeg fik købt i går. Det er næsten som juleaften



Nej den skal ikke gemmes i køleskabet. Bare i lufttæt pose og ind i en skuffe

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.