Lotte flindt skriver:
Dette er uden tvivl verdens bedste brownies, min mand er afhængig 
125 g. god mørk chokolade ( 80 %)
150 g. hasselnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
4 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
200 g. smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (mellem størrelse)
Evt. kakao og flormelis til glasur
Tilberedning:I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes godt sammen i en skål.Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Det hele hældes i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse
takker. og den kan også bruges til is ?
Anmeld