Jeg oprettede tidligere en tråd hvor jeg spurgte om det var muligt at fryse en hel kage med pynt og alt. der var ikke nogen der havde prøvet det der svarede så jeg besluttede mig for at lave en frysetest 
så nu har jeg lavet 5 små kager. de 4 er på køl. og den 5 allerede i fryseren. min plan er at teste dem med lidt forskellige varianter.
alle er med lyse bunde, toblerone creme og jordbærfløde creme.
1 er kommet i fryseren uden at blive smurt op eller noget som helst. de 4 andre bliver alle smurt op med psc.
1 kommer i fryseren uden at der er gjort andet end at smøre det op.
1 bliver overtrukket med marcipan
1 bliver overtrukket med mmf
1 bliver overtrukket med sugarpaste
og så ryger de alle i fryseren et par dage og bliver tage op lørdag, og smage lørdag. er spændt på hvordan det går. om der er forskel på de forskellige overtræk.
hvad tror I?
og skal jeg lade dem tø op i køleskabet?

Anmeld