nettemor skriver:
hej
det er da nemmest med enten færdigblandet overtræks marcipan eller det færdigudrullet marcipanlåg.
personligt ville jeg vælge at spørge min bager om jeg kan købe noget overtræksmarcipan og så selv rulle det ud hvis du ikke har lyst til at lave det fra bunden selv. jeg har prøvet at bruge de låg og det fungere fint men jeg syns det har en lidt sjov overflade.. men det er jo også behandlet på en måde der går at det kan holde uden at bliuve tørt..
det er nemt nok at rulle ud. lidt ligesom mmf bare en smule stivere i det..
men ellers kan du jo evt bruge mmf? det er vel bare pynten?
det er fordi jeg ikke er vant til at lave de der fancy kager, så har hverken værktøj, mmf eller erfaring med at bruge det, og derfor tænkte jeg at jeg ville tage den 'lette løsning' og så bruge marcipanlåg, og så købe noget alm. marcipan og lave nogle flade lyserøde blomster og putte ovenpå. Og så bruge blomsterbergs opskrift på indholdet
Anmeld