Det der trick til opsmøring i kagering :)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.541 visninger
15 svar
0 synes godt om
23. juni 2011

Zafir

Jeg er blevet spurgt om jeg har lyst til at uddybe det der trick jeg brugte til trissemusen kagen, da det så ud til at virke og tilsyneladende, så bruger ihvertfald også Dot det samme trick

Princippet er at 'fore' mellem lagene med smørcreme, da det holder på fyldet og gør at kagen får en fin form.

Hvis du bygger kagen op i kagering, så ligger du et lag bund, så kører du smørcreme rundt i kanten med en sprøjtepose, op af ringen, i den højde du ønsker fyldet. Derpå hælder du fyld og nyt lag. Derpå ligger du et nyt lag bund og gør det samme. Når kagen har været i køleskabet, har du ikke de der lag fyld, som kan flyde ud, men en kant af smørcreme, hvilket gør kagen MEGA nem at smøre op. Det tager ca 5 min bagefter. Møg smart!!!!...

Kagering link til sådan nogen slags i runde og firkantede. Jeg har begge dele.  De fåes mange steder og bliver kaldt enten kagering eller bagering. Købte min første i aldi, hvor jeg ikke engang rigtig vidste hvad det var og var ved at smide den ud igen, fordi jeg blev skuffet over at det ikke var en spring form hehe. Men jeg er MEGA glad for mine...

HVis der er nogen (fx Dot) der kan uddybe yderligere, må de gerne.

Man kan evt også prøve at lure nogen cake boss afsnit (tror nok de kan googles), hvor de gør det. Der bygger de bare ikke op i kagering, men kører et ca 2 cm tykt lag i kanten mellem hver lag, men altså det var her jeg fik idéen, til at man kunne gøre det samme i en kagering, med ikke så meget smørcreme, som amerikanerne bruger

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. juni 2011

Den lykkelige

Perfekt  Tak..  det var lidt det jeg gjorde igår så.. men brugte dog ikke kagering..

Anmeld

24. juni 2011

iris-mor

Zafir skriver:

Jeg er blevet spurgt om jeg har lyst til at uddybe det der trick jeg brugte til trissemusen kagen, da det så ud til at virke og tilsyneladende, så bruger ihvertfald også Dot det samme trick

Princippet er at 'fore' mellem lagene med smørcreme, da det holder på fyldet og gør at kagen får en fin form.

Hvis du bygger kagen op i kagering, så ligger du et lag bund, så kører du smørcreme rundt i kanten med en sprøjtepose, op af ringen, i den højde du ønsker fyldet. Derpå hælder du fyld og nyt lag. Derpå ligger du et nyt lag bund og gør det samme. Når kagen har været i køleskabet, har du ikke de der lag fyld, som kan flyde ud, men en kant af smørcreme, hvilket gør kagen MEGA nem at smøre op. Det tager ca 5 min bagefter. Møg smart!!!!...

Kagering link til sådan nogen slags i runde og firkantede. Jeg har begge dele.  De fåes mange steder og bliver kaldt enten kagering eller bagering. Købte min første i aldi, hvor jeg ikke engang rigtig vidste hvad det var og var ved at smide den ud igen, fordi jeg blev skuffet over at det ikke var en spring form hehe. Men jeg er MEGA glad for mine...

HVis der er nogen (fx Dot) der kan uddybe yderligere, må de gerne.

Man kan evt også prøve at lure nogen cake boss afsnit (tror nok de kan googles), hvor de gør det. Der bygger de bare ikke op i kagering, men kører et ca 2 cm tykt lag i kanten mellem hver lag, men altså det var her jeg fik idéen, til at man kunne gøre det samme i en kagering, med ikke så meget smørcreme, som amerikanerne bruger



Nu ser alt det her nyt ud. Men i går eller forgårs lagde dot billeder ind af hvordan hun gjorde med smørcreme. Jeg har lige forsøgt og guuud hvor er det næmt. Sikke en opfindelse

Anmeld

24. juni 2011

Lou87

iris-mor skriver:



Nu ser alt det her nyt ud. Men i går eller forgårs lagde dot billeder ind af hvordan hun gjorde med smørcreme. Jeg har lige forsøgt og guuud hvor er det næmt. Sikke en opfindelse



Hvor hvor hvor er det indlæg ???

Anmeld

24. juni 2011

Dot D

Lou87 skriver:



Hvor hvor hvor er det indlæg ???



Du kan se mit meget overdrevede billede lige her, for så tyk en smørcremekant skal du ikke lave, det er kun for at vise det

Vedhæftede fotos (klik for at se i fuld størrelse)

Anmeld

24. juni 2011

Lou87

Dot D skriver:



Du kan se mit meget overdrevede billede lige her, for så tyk en smørcremekant skal du ikke lave, det er kun for at vise det



haha oki - takker

Anmeld

29. august 2011

K&S

Zafir skriver:

Jeg er blevet spurgt om jeg har lyst til at uddybe det der trick jeg brugte til trissemusen kagen, da det så ud til at virke og tilsyneladende, så bruger ihvertfald også Dot det samme trick

Princippet er at 'fore' mellem lagene med smørcreme, da det holder på fyldet og gør at kagen får en fin form.

Hvis du bygger kagen op i kagering, så ligger du et lag bund, så kører du smørcreme rundt i kanten med en sprøjtepose, op af ringen, i den højde du ønsker fyldet. Derpå hælder du fyld og nyt lag. Derpå ligger du et nyt lag bund og gør det samme. Når kagen har været i køleskabet, har du ikke de der lag fyld, som kan flyde ud, men en kant af smørcreme, hvilket gør kagen MEGA nem at smøre op. Det tager ca 5 min bagefter. Møg smart!!!!...

Kagering link til sådan nogen slags i runde og firkantede. Jeg har begge dele.  De fåes mange steder og bliver kaldt enten kagering eller bagering. Købte min første i aldi, hvor jeg ikke engang rigtig vidste hvad det var og var ved at smide den ud igen, fordi jeg blev skuffet over at det ikke var en spring form hehe. Men jeg er MEGA glad for mine...

HVis der er nogen (fx Dot) der kan uddybe yderligere, må de gerne.

Man kan evt også prøve at lure nogen cake boss afsnit (tror nok de kan googles), hvor de gør det. Der bygger de bare ikke op i kagering, men kører et ca 2 cm tykt lag i kanten mellem hver lag, men altså det var her jeg fik idéen, til at man kunne gøre det samme i en kagering, med ikke så meget smørcreme, som amerikanerne bruger



Skal man bruge en bagering? Eller kan man gøre det samme i en springform?

Hvilken opskrift på smørcreme bruger du? For jeg synes, at min bliver meget tynd i det

Anmeld

29. august 2011

Zafir

K&S skriver:



Skal man bruge en bagering? Eller kan man gøre det samme i en springform?

Hvilken opskrift på smørcreme bruger du? For jeg synes, at min bliver meget tynd i det



Mmm... Du kan sikkert godt bruge en spring form Jeg har ikke prøvet, men det er jo ca det samme vildt jeg tro

Jeg bruger palmin smørcreme, men jeg bruger ikke så meget opskriften, for jeg fylder bare flormelis i, så jeg syntes det passer.

Anmeld

29. august 2011

K&S

Zafir skriver:



Mmm... Du kan sikkert godt bruge en spring form Jeg har ikke prøvet, men det er jo ca det samme vildt jeg tro

Jeg bruger palmin smørcreme, men jeg bruger ikke så meget opskriften, for jeg fylder bare flormelis i, så jeg syntes det passer.



Har du et link til palmin smørcreme? Og bliver den mere "fed", jo mere flormelis, der kommer i?

Anmeld

29. august 2011

Zafir

K&S skriver:



Har du et link til palmin smørcreme? Og bliver den mere "fed", jo mere flormelis, der kommer i?



Ja - og jo længere du pisker også

Den ligger i opskriftstråden fra den gamle kageklub Bare søg på den.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.