Jeres bedste opskrift?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

442 visninger
3 svar
0 synes godt om
10. juni 2011

Hvem?

Maaaaangler inspiration til kagebogen, kom frisk med jeres bedste kage-opskrift

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. juni 2011

Hvem?

Slet ingen?

Anmeld

10. juni 2011

baby012

Daim islagkage 
Ingredienser
til 6-8 pers

150 g sukker
3 æggehvider
150 g hakkede mandler

3 dl piskefløde
3 æggeblommer
150 g sukker
2 Daim á 50 gram
Fremgangsmåde
Hviderne piskes stive, sukker tilsættes og mandlerne vendes i til sidst.
Massen hældes i en spingform og bages ved 170 grader i 1 time. 
Sluk ovnen og lad den stå i ovnen i ca. 12 timer - gerne natten over.
Pisk æggeblommer og sukker rigtig godt.
Bland de knuste daim i, pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i. Massen lægges oven på marengsbunden og stilles i frysen mindst 4 timer.
Serveres med friske jorbær til.

også super god med nødde-bund .. mmmh.  der skal du bruge:

4 stk. Pasteuriseret æggehvide ~120 g
250 g Hvidt sukker
75 g Tørret hasselnød
4 stk. Pastuierserede ægeblommer ~68 g
5 dl. Piskefløde ~500 g
200 g

Daim

 

Fremgangsmåde

Blend nødderne til mel.

Tænd ovnen på 150º C.

Pisk 3 æggehvider sammen med 150 g sukker til marengs. Vend nødderne i, og fordel massen i en smurt springform. Bag bunden i ca. 40 minutter ved 150º C, og lad den herefter køle af.

Pisk blommer, 1 æggehvide og 100 g sukker skummende og sejt. Pisk fløden og vend i. 

Hak Daim groft, og vend den sammen med flødemassen. Fordel massen i springformen. Sæt formen i fryseren i mindst 6 timer, fx natten over.

Tag islagkagen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.