Angelspot skriver:
Tak for opskriften til icing, det lyder jo enkelt, det kan jeg lide 

Glæder mig til at høre hvad opskriften er til din chokoladebanankage, hvis jeg må så tror jeg faktisk godt jeg vil prøve den. Har lavet hindbærmousse før og daimcreme er ingen sag. Jeg skal bruge det søndag, kan jeg godt lave dem fredag?
Har lige fundet en opskrift på arlas side på hyldeblomst/lime mousse, det må jeg da prøve 
Ja, det er helt vildt nemt, Icing.
Her er opskriften på banankagen, jeg har bare lavet den til min egen. Selvfølgelig skal du prøve den. Jeg lavede en dobbelt portion og skar den så ud i 3 rimelig tykke bunde, det gav en rigtig god smag. Og jeg lavede det også et par dage i forvejen, så ingen problem i dag.
http://mariafaarvang.dk/2007/09/10/banankage-med-snask/
Jeg bruger ikke hasselnødder, som der står og jeg kommer ca. 100 gram mørk chokolade i, samt 4-5 bananer per portion evt. 300 gram ved dobbelt portion, det giver den bare en rigtig god smag.
Dobbelt portion skal have ca. 90 min. i ovnen.
Glæder mig til at se resultatet.
Anmeld