Helle Hansen

Jeg er uddannet Logopæd (2009) fra Københavns Universitet. Mine primære interesser er børns sproglige udvikling, børn med tale- og sproglige vanskeligheder og læsevanskeligheder.

Udover et job i PPR som logopæd holder jeg foredrag i mødregrupper og på barselscafeer om børns tidlige sproglige udvikling. Foredragene fokuserer på den normale sproglige udvikling i barnets første leveår. Der sker nemlig en stor udvikling i børns kommunikative kompetencer allerede inden barnet siger sine første ord, og dette er bl.a. med til at hjælpe barnet til at forstå, hvad sprog er, og hvad man kan bruge det til. Desuden gives der ideer til sprogstimulering. Det er min oplevelse, at vejledning og information, om hvad man kan forvente af børn sprogligt i forskellige aldre, er med til at reducere eventuelle forældrebekymringer, og det påvirker altid barnet positivt.

Jeg svarer på spørgsmål om dit barns sproglige udvikling, om hvor du kan søge hjælp, hvis du mener, der er behov for talepædagogisk bistand, om sprogstimulering mm.

 

Se min hjemmeside www.sprogligudvikling.dk

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.