Rørsukker vs. alm hvid sukker.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

8.942 visninger
3 svar
0 synes godt om
15. marts 2011

Kloster

Hej.

Har fundet en lækker kageopskrift på iForm.dk men i opskriften står der rørsukker. Har jeg ikke, men kan jeg så bruge alm hvid sukker og hvorfor/hvorfor ikke?

Hvad er forskellen??

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

15. marts 2011

Tulle28

Det er lidt ligesom med hvide ris/fuldkornsris, alm. pasta/fuldkornspasta, sigtet mel/fuldkornsmel - det handler om at urrafinerede produkter har et større næringsindhold. Men rørsukker er stadig sukker og ikke særlig meget sundere

Og ja, du kan sagtens bruge hvidt sukker istedet i din opskrift

Anmeld

15. marts 2011

Kloster

Mange tak....

Den skal jeg vist prøve at lave i morgen så. Den tager tid, men er kun på 65 kcal pr stykke. Et udemærket alternativ til den søde tand.

Anmeld

15. marts 2011

Tulle28

Kloster skriver:

Mange tak....

Den skal jeg vist prøve at lave i morgen så. Den tager tid, men er kun på 65 kcal pr stykke. Et udemærket alternativ til den søde tand.



Mmm ja... Det er altid godt med lidt sødt, der ikke er super usundt 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.