250g hakket oksekød, kyllingebryst i tern el. oksefillet i tern
Ca. 400-500ml vand
Smages til med friskkværnet sort peber,salt og evt friskhøvlet parmesan.
Tilberedning:
3liter vand i en større gryde bringes til kogepunktet, tilsættes salt og
pasta og koges aldente.
Imens vandet bringes i kog, sættes en pande på varmen for fuld drøn.
Bacon svitses på panden til den er gylden, dog ikke helt sprød.
Imens baconen steger, skæres kødet og grøntsagerne som beskrevet
ved ingredienser.
Husk at putte salt og pasta i gryden så snart vandet koger.
Baconen sies fra i en skål, bacon fedtet bliver på panden.
Nu tilsættes kødet panden og svitses til der ikke er rå flader, behøver
ikke gennemsteges. Tilsæt grøntsagerne og svits til løgene er begyndt
blive gennemsigtige. Tilsæt tomatkoncentrat, hvidløg og vand og lad
det simre lidt. Si pastaen for vand og lad den stå. Tilsæt baconen til
sovsen lad det simre 2-3min og smag til med salt,peber og evt. lidt
mere hvidløg og lidt sukker hvis retten er blevet for syrlig. Put pastaen
og gennemvarm det hele til konsistensen passer.
Serveres evt. med friskhøvlet parmesan
og groft hakket persille henover retten.
Velbekommen