Ja, her kommer lige en bunke spørgsmål, fra en nystartet majsgrødmaker 
Jeg er de sidste par uger begyndt at lave majsgrød til Emma herhjemme, og hun ELSKER det bare 
Jeg køber Urtkram majsmel, og koger det op med vand, ligesom der står på posen.
Men har efterhånden læst mange steder, at nogen også blander MME i. Nogen der har erfaring med dette? I så fald, hor meget putter I så i, og hvad er forskellen?
Et andet spørgsmål, ved I om man kan genopvarme en portion, eller evt. lave det ud fra kogt vand eller i mikroovn.
Ville meget gerne ligeledes kunne tilbyde Emma majsgrød, når vi er på farten, uden at skulle have gryder og grydeske frem 
Som fedtstof har jeg indtil videre puttet en klat flydende magarine eller olie i, men er kommet til at tænke på om man skal købe en usaltet flydende magarine, og kan man det? ?? For de må jo helst ikke få salt alt for tidligt, af hensyn til nyrerne. Eller er der så lidt salt i de alm. at det ingen betydning har?
Ja, lige en hel masse forskellige spørgsmål, som jeg ligger og tænker på om aftenen. Håber nogen af alle jer erfarne mødre kan være lidt behjælpelige 
Anmeld