Jarnsaxa skriver:
Uh, den lyder ellers godt, men jeg kan hverken tåle bacon eller rå løg, så der går luften nok lidt af ballonen 
hm ja dte kan jeg godt se, hvor ærgeligt. hvad med waldorfsalat så, der er valnødder, æbler, vindruer og bladselleri i 
200 gram mayonnaise
2 Sp.sk. Citron saft
1 dl. let pisket fløde
2 æbler - Danske Inger Marie er rigtig god
4 stænger bladselleri
25 gram valnøddekerner
12 blå druer
Mayonnaisen (ikke fedt fattig) smages til med citronsaft.
Fløden piskes (ikke for stiv) og vendes i
Selleri skrælles og rives i strimler. Æblerne skæres i små tern. Valnødderne hakkes på nær et par stykker til pynt. Selleri strimler, Æble tern og de hakkede nødder røres forsigtigt i. Duerne er faktisk kun til pynt.
Kan forberedes i god til, kom film over skålen og stil den ikke alt for koldt. Kan ikke fryses. . Denne ret egner sig rigtigt godt til fjerkræ og sepcielt til kalkun. . Den er ikke udpint med let cremefraise og blegselleri - men den ægte vare. .
Anmeld