frosne rodfrugter m.m. på pose

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.369 visninger
4 svar
0 synes godt om
10. januar 2011

signe.

altså sådan nogle fryse grøntsager (ikke blomkålsblandinger og sådan nogle) men rodfrugte mix og saådan noget som man kan enten tilberede på pande eller ovn, er de okay hvis man gerne vil tabe sig? har ofte købt ind til selv at lave det af friske råvarer men så får jeg ikke det hele brugt, og så ligger det bare der og bliver ulækkertt... ved godt det friske er bedst, men er det ikke et okay alternativ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

10. januar 2011

Ni-ko-li-ne

Mor-til-Hasse skriver:

altså sådan nogle fryse grøntsager (ikke blomkålsblandinger og sådan nogle) men rodfrugte mix og saådan noget som man kan enten tilberede på pande eller ovn, er de okay hvis man gerne vil tabe sig? har ofte købt ind til selv at lave det af friske råvarer men så får jeg ikke det hele brugt, og så ligger det bare der og bliver ulækkertt... ved godt det friske er bedst, men er det ikke et okay alternativ?



det er et ganske udemærket alternativ:0)

Anmeld

10. januar 2011

signe.

Ni-ko-li-ne skriver:



det er et ganske udemærket alternativ:0)



super. så vil jeg have købt nogle poser.. min kære kæreste kan nemlig ikke undvære sine kartofler og brune sovs, og det altså ikke det jeg lige har lyst til nu

Anmeld

10. januar 2011

Ni-ko-li-ne

Mor-til-Hasse skriver:



super. så vil jeg have købt nogle poser.. min kære kæreste kan nemlig ikke undvære sine kartofler og brune sovs, og det altså ikke det jeg lige har lyst til nu



vi har brugt det meget, det eneste der kan være foreskellen er sprødheden og vitamin indholdet...

jeg plejer at putte det i en sauter pande og så kun lige 1mm vand i bunden... så tænder jeg på fuldt blus med låg på panden... når det damper slukker jeg og tager evt panden af varmen... og så holder jeg lige lidt øje... så er de stadig sprøde...

Anmeld

10. januar 2011

signe.

Ni-ko-li-ne skriver:



vi har brugt det meget, det eneste der kan være foreskellen er sprødheden og vitamin indholdet...

jeg plejer at putte det i en sauter pande og så kun lige 1mm vand i bunden... så tænder jeg på fuldt blus med låg på panden... når det damper slukker jeg og tager evt panden af varmen... og så holder jeg lige lidt øje... så er de stadig sprøde...



smart - tak for rådet det vil jeg prøve i aften

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.