Altså jeg syntes selv, at vores hjemmelavet lasange er god.. 
Jeg bruger ALTID friske lasangeplader, det er ikke dem fra firenze men nogle jeg køber i bilka..
Nå men så bruger jeg ca. 500 g oksekød
3 dåser hakkede tomater
1 lille dåse tomatpure
1 løg
hakkede hvidløg en i den mængde man ønsker
af krydderier bruger jeg, salt, peber, paprika, timian, rosmarin, oregano og 2 spsk sukker... Mængden af krydderier kommer an på hvor meget smag man ønsker, jeg gør det lidt på slum og smager på det indtil jeg er tilfreds.. 
Så ligger jeg skiftevis kød, plader og mornaysovs (færdigkøbt).. Ligger kun en lille smule revet ost ovenpå 5 min før den skal ud af ovnen, resten af osten gemmer jeg til at putte frisk ovenpå på hver potion.. Og så elsker jeg personligt at der er en klat stærk hvidløgs cremefrais dertil.. 
Anmeld