Bearnaisesovs

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

970 visninger
4 svar
0 synes godt om
29. december 2010

trunte89

Hej.

Er der mon nogen der ligger inde med en god opskrift på bearnaisesovs?

-Trine

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. december 2010

louise8723

ægte bearnaise laves af en masse æggeblommer i en kasserolle med lidt vand og lidt bearnaise eddike.

Det sætter du over på svag varme mens du røre hele tiden. samtidig sætter du noget smør (rigtigt smør og ikke kærgården) til at smelte på svag varme.

Når dine blommer så er blevet "sovse" agtig hælder du en smule af det smeltet smør i lidt af gangen mens du stadig røre.. og sådan bliver du ved til du har ønsket mængde og tykkelse. når saucen er færdig putter du estragon, salt og peber i. den kan derefter holdes varm i et vandbad

skulle du være uheldig at den begynder at skille, kan du putte lidt vand i under omrøring. og hjælper det ikke starter du forfra

Anmeld

29. december 2010

trunte89

louise4060 skriver:

ægte bearnaise laves af en masse æggeblommer i en kasserolle med lidt vand og lidt bearnaise eddike.

Det sætter du over på svag varme mens du røre hele tiden. samtidig sætter du noget smør (rigtigt smør og ikke kærgården) til at smelte på svag varme.

Når dine blommer så er blevet "sovse" agtig hælder du en smule af det smeltet smør i lidt af gangen mens du stadig røre.. og sådan bliver du ved til du har ønsket mængde og tykkelse. når saucen er færdig putter du estragon, salt og peber i. den kan derefter holdes varm i et vandbad

skulle du være uheldig at den begynder at skille, kan du putte lidt vand i under omrøring. og hjælper det ikke starter du forfra



Tusind tak.
Nu har jeg siddet og kigget en masse opskrifter igennem, men synes, at de har været lidt svære at finde ud af. Men din beskrivelse gjorde det noget mere begynder venligt.

Anmeld

29. december 2010

louise8723

trunte89 skriver:



Tusind tak.
Nu har jeg siddet og kigget en masse opskrifter igennem, men synes, at de har været lidt svære at finde ud af. Men din beskrivelse gjorde det noget mere begynder venligt.



puha har også set og hørt op til flere versioner hehe men denne opskrift lærte jeg da jeg var ved at uddanne mig til kok

Anmeld

29. december 2010

trunte89

louise4060 skriver:



puha har også set og hørt op til flere versioner hehe men denne opskrift lærte jeg da jeg var ved at uddanne mig til kok



Perfekt, så er det sådan det bliver

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.