Hmmm altså, man kan jo bare proppe i hvad man synes, og så bruge lidt mindre mel, eller tilføje ekstra væde 
ca. 10 boller
1 pk gær
3 dl vand
1 dl olie
1 tsk salt
3 spsk sukker
Mel efter behov.....
Her tilsætter jeg så
½ liter koldskål
græskarkerner
havregryn -
det giver ca. en dobbelt portion boller, og hvis du bager dem sådan at de kun liiiiige er færdige, så er de altså virkelig lækre, og mætter meget, jo flere havregryn, jo tungere bolle (synes jeg)
Gær opløses i det lunkne vand, og resten tilsættes - melet til sidst 
hæver 30 minutter
formes og hæver så 15 minutter
bages på ca. 200* varmluftovn
ca. 15-20 minutter (jeg gav altså kun mine 15 minutter, og de var tæt på at blive kedelige, så hold nu godt øje
)
Og de holder sig fint i en pose synes jeg....
Jeg fryser dem også ned, 4 i en pose, og når jeg har tøet dem op, så får de lige et skvæt vand på toppen, og en kort tur i ovnen, så er de som nybagte igen :D
Vandet på toppen er vigtigt for at skorpen ikke bliver hård 
De bliver do gmeget gummiagtige hvis du vælger at varme dem i microovnen... SKAL man skynde sig, skal man tø dem bare lidt, og SÅ en tur i oven MED vand på toppen... OG er du nødt til både at tø og varme dem i microen, så skal de bestemt spises det sekund de kommer ud der fra
Men er det ikke sådan med alt brød?????
Anmeld