Lakselasagne
4 personer
2 løg (kan undlades)
1 hvidløg (kan undlades)
500 g spinat, helbladet, frost
3 spsk majsstivelse
6 dl skummetmælk
1 tsk salt
1 tsk peber
revet muskatnød
50 g revet ost
6 tomater
400 g laksfilet, uden skind og ben, evt frost
12 lasagneplader
1. Ovnen tændes på 200 grader.
2. Løg hakkes, kommes i en gryde med spinat og vand. Giv et opkog, mens det småkoger under låg, til spinaten er helt optøet.
3. rør majsstivelse og mælk sammen og hæld det i spinatgryden. Lad spinatsaucen koge op, smag til med krydderier. Vend til sidst osten i.
4. Skær tomater i skiver, og laks i ca 1 cm tykke skiver.
5. læg en smule spinatsauce i et smurt ildfastfad, kom lasagneplader på, hernæst tomat og laks og forsæt således. Slut dog af med spinatsauce.
6. læg et stykke staniol over fadet, og bag i 40 min. Ti min før lasagnen er færdig tages staniolen af.
Serves med groft brød og salat.
Anmeld