tascia skriver:
Hej Jeanne
ja man kan jo godt se hvro du bor når den står på fisk om tirsdagen ;)
men vil gerne have opskriften på paprikagryde hvis jeg må få det
//Natascia
Jo da, det kan du :P
Du kan bruge alt slags kød i tern, så frit valg
½-1 pakke bacon i tern
1 lille fint hakket løg
1 ds flået tomat - blendet + 2* vand
1 lille madfløde (normalt fløde 38%)
1 hønse boullionterning
paprika, salt og peber
Brun kødet og tag det op. Svits bacon og løg og kom resten i gryden. Lad det simre ved svag varme til kødet er mørt. Jeg plejer at give det 1-1½ time ved oksekød så er jeg sikker på at det er perfekt :P Kalkun og kylling tager ikke så længe.
Server med ærter og ris. Man kan også tilsætte cocktailpølser :)
Og jeg har lige hentet fiskedellerne :))
Anmeld