Jeg elsker min egen dessert. Jeg ved faktisk ikke om den findes eller hedder noget bestemt, og husker ikke selv hvor jeg har den fra. Men jeg tror måske naivt nok på, at jeg selv har opfundet den :D
Jeg skræller nogle æbler, og river dem på et rivejern i tynde strimler. Så blir' det noget rigtig æblesnask. Så maser jeg nogle makroner og blander sammen med æblesnasket. Og sådan serveres det, med noget creme fraise til. Det smager bare Uhmmm guf og lækkert :P
Jeg har tit serveret det for mine gæster, hvilket alle har set på det med en hvis skepsis. Det ser nemlig ikke særlig lækkert ud :( Æble uden skræl har det jo med hurtigt at blive brunt, og sådan noget brunt snask med nogle "underlige" klumper i. (dvs. de knuste makroner). Nej, det ser bestemt ikke særligt indbydende ud. Men får man bare lokket en gæst til at smage på det, så følger resten hurtigt trop da det jo tydeligt nok smager herligt :D
Velbekomme ;)
Villa
Anmeld