Tzaziki - hvordan er det nu?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

688 visninger
6 svar
0 synes godt om
27. juli 2010

Ann.

Hvordan er det nu man laver tzaziki?

Har græsk youghurt, hvidløg, agurk og salt.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

27. juli 2010

*A*

1 agurk
1 fed hvidløg
3 dl græsk yoghurt
salt & peber
Riv agurken groft og læg skiverne på noget køkkenrulle. Drys dem med groft salt, og lad dem ligge til al væden er trukket ud.
Rør presset hvidløg og agurkerne ud i den græske yoghurt.
Smag til med salt og peber.
Velbekomme...

Anmeld

27. juli 2010

4kløver

youghurt så meget du ska ha.l Så river du bare agurken  masser vandet fra prasser hvidløget smager til med salt.. sådan gør jeg

Anmeld

27. juli 2010

Mutti2B

Jeg plejer også at putte en lille smule olivenolie og citronsaft i

Anmeld

27. juli 2010

Ann.

Takker alle sammen

Jeg er da også en skovl til at huske

Anmeld

27. juli 2010

Mimic

hvis du vil være sikker på at al væden kommer ud af agurkerne, så tag et nyt viskestykke og lig agurken der i og fold viskestykket op om, og vrid viskestykket så kommer det hele ud... (agurkerne skal ligge i midte og viskestyket foldes op omkring)

 

håber det var forståeligt...

Anmeld

27. juli 2010

Monica

Linda skriver:

hvis du vil være sikker på at al væden kommer ud af agurkerne, så tag et nyt viskestykke og lig agurken der i og fold viskestykket op om, og vrid viskestykket så kommer det hele ud... (agurkerne skal ligge i midte og viskestyket foldes op omkring)

 

håber det var forståeligt...



Sådan plejer jeg også at gøre...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.