MoarJ skriver:
 Jeg står og skal lave en ordenlig omgang oksesteg her i sommerhuset til aften, da vi får et hold venner til overnatning...
 Alle de gange jeg har lavet oksesteg er det bare ikke lykkes for mig, smags mæssigt... 
 Jeg har prøvet at marinere med hvidløg.... kommet laurbær blade hist og her i kødet... Synes ikke det har givet noget smag - sådan ordentligt....
 Hvad kan det være jeg gør galt?? Jeg kommer self. også salt/peber på....
 Er der nogen som kan hjælpe mig lidt på vej til, hvad jeg kan marinere stegene i?
 Du kan lade stegen simre i en stor gryde, med løg, gulerødder, mørk øl 2 stk., laurbærblade, salt, peber, kartofler - rødbede kan også kommes i (lækkert)
 Stegen steges først hurtigt i noget smør på begge sider og derefter skal alle ingredienserne tilsættes og lad det simre i 1-1½ time.
 Så får du en lækker mør steg og en sovs som bare skal jævnes til som tilbehør, virkelig lækkert.
			 
			
			
			
			
				Anmeld